Followers

April 25, 2010

TAG : tentang kasut

ikutkan pics yg ada skang ni, aku dah transfer sesiap masa kat opis aritu. mengenangkan skang ada masa senggang, tgh tggu kakros dtg pikap aku pun kasi updet jerla. si sone sudah tag aku. tentang kasut. aku ni, nk kata penggemar/pengumpul kasut itu idokla. tapi bila rasa nak beli dan terjumpa kasut yg berkenan kkdg zasss jugakla. tapi lately ni rasa cam dah lama plak tak beli kasut. caner tu ek? ok lah, jom nengok kasut2 aku kat opis.


P4230078

:: himpunan kasut bawah meja ::


P4230079
:: sipar ni beli kat amcorp mall ::


P4220075

:: 3 pasang yg sentiasa dilenjan ::


skang ni, hanya 3 psg ni jerla yg dok lenjan pun. yg depan cap primavera beli kat midV suatu masa dulu. time2 tertentu jer dipakai. pasai tinggi sgt aku ni dah la kuat berjalan. pakai kasut ni takat nak pose-pose sat-sat aci la kot. heh. pehtu yg satu lagi cap primavera gak. tp tak tinggi sgt. kasut ni very da berbaloi beli dan pakai sampai hancusss. fyi, aku dah tukar tapak dedua belah kasut ni n continue pakai. kalau nak beli baru pun aku rasa nak up cap ni gak. tapi yg pelik, walaupun dah lama rega dia still tak turun kot, betul la kot dah best rega pun remain. kalau tak salah RM119 gitu. pehtu kasut pierre andre cardin tu. aku beli masa tgh peknen kan si fatihah. ini pun berbaloi gak nih. kalau tak salah masa beli rega dia RM250++ gitu. sampai skang aku pakai dah masuk tahun ketiga la. still boleh lagi. selalu pun pakai kasut ni time driving.


P4220077

:: pose-pose ngan sipar edwin merah ::


5 comments:

naja said...

kasut cap pergh2 dan cun2.... tu yg tersenarai tini.. yg tak tersenarai ??

Diamilikku said...

ishh yang primavera yang kak tin suka lenjan tu sangat cantik la...terasa mcm nak pi beli jugak...tq tq tq

SPEAKER said...

punya banyak kasut..last-last dengan selipar jer yang di snap gambar...

ietafakyra said...

hehehee... mmg sempoi la kak tin nih! lastly selipar gak yg best ek! :P

TiNiE said...

naja : ahaaa sebut kasut lain, baru tingat ni kekasut kat opis jer..kat umah?? dalam keta??? huwaaaaa

sone : kaktin rasa primavera adalah tajuk yg paling sesuai buat kakiku ini sone..hihihi

speaker : aahlaaa..hahahaha

ieta : tul tul, sipar gak besss...

heart my community