Followers

April 19, 2010

selamat pengantin baru SARA & FITRI

SABTU, 17 Apr. Termaktublah dua hati, dua jiwa dalam satu rasa. Heh, sara & fitri selamat diijabkabulkan dan majlis kenduri pula berlangsung di dewan hotel singgahsana, PJ. sara atau maisara ashran adalah anak kepada first bos aku. memandangkan org udah jemput, makanya kasi zasss jerla pegi yer dok.

image

sepatutnya en.nahar keje di hari kejadian. tapi aku sudah kasitau sama dia sesiap tak kesahlah, dia balik kejap lunch hour zasss pegi or mcm-mcm manala. yg penting pegi since aku udah belikan hadiah sama mempelai.

tepat jam 2pm kami sampai di perkarangan hotel. paking sepertinya FULL. tp, nasib kami baik jugak ujung-ujung ada satu kosong terus masuk n park the car.

ibu pengantin setia menunggu di pintu masuk dewan yakni bos aku la. bertemakan warna ungu, bos aku yg mmg kecil molek jer org nya tu mengukir senyum. salam-salam kasi hadiah terus masuk mau makan.

P4170072_800x600

elok jer duduk, upacara bacaan doa dari sorang ustaz (salah sorang ahli kump. nasyid rabbani). setel doa pakat-pakat makanla apa tggu laie. makanan semua pun melazat. nasi putih/nasi minyak n lauk pauk. semua2 pun sedap dap dap. rugi ooo sapa yg dijemput tapi tak menghadirkan diri *just kidding*.

P4170070_800x600 :: temanya purple ::

P4170071_800x600 :: persembahan dari kump. nasyid rabbani ::

masa kami sampai, pengantin sedang meninggalkan majlis. mau salin baju kata pengacara majlis. takper aaarrr takder rezeki nak bergambar dgn pengantin. pulang ke rumah dgn hati yg gumbira. esoknya plak, ada lagi besarrr punya acara. chalow.


7 comments:

mya said...

aah aku ni pun klau ada org jemput wedding, kalau takde hal pasti aku hadir..

dah lama arh tak gi wedding kat hotel.

yiet, sok kawin buat kt hotel ek.. *tetiba

Blue Roses said...

alahai.. comey2 nyer..... gggrrgrrrgrgrgrrr....

Dee said...

suka aku tgk anak2 ko berposing..berderet je..comel2 lak tu..

Queen said...

saya tau..ini kat hotel singgah sana..makanan dia memang superb...masa wedding member hari tu saya makan 2 kali..muahahaha.....

payiet said...

di sebabkan kak ya punya pasal, nanti aku buat kat palace of golden horses, matik la berangan tahap langit ketujuh muhahaha

Diamilikku said...

comei2nya bila dah besar...lebih kurang je semua...dah le pakai gown comel2...geram jer....

*kak tin anda di tag...please visit my blog ya

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

x pernah lagi tgk pic en nahar dgn k tinie berdiri. sama tinggi rupanya ye..pandai mencari :)

heart my community