Followers

April 14, 2010

kaktin menciwi dgn curtain baru uolls….

2 hari lepas dpt panggilan dari mak. mak kata, curtain baru aku udah siap. yeayyyy...pehtu dia udah kirim sama anak jiran aku balik KL nih. roger p roger mai, anak jiran aku tu keje mmg berdekatan ngan umah MIL achikmimi duduk skang. so apalaga, assigned achikmimi tolong amikkan dari beliau.

smlm, balik dari keje pikap budak2 kat neseri sekalian achikmimi tinggalkan curtain tu kat umah bbsitter. aku just amik budak2 bersama-sama ngan curtain tersebut.

sesampai di rumah, kemas-kemas apa patut n get ready nak turunkan curtain lama. budak-budak pun xcited nak tolong aku pasang curtain baru. adoiiiyaii peluh-peluh gakla since curtain baru agak berat. part nak pasang besi curtain tu paling menguji iman di dada. tapi, berkat kesabaran kami anak beranak akhirnya siap juga. syukurr. tq mak. tq emi (anak jiran) and tq achikmimi n achikrizal. tq jua buat anakonda2 ku. zassssss......

P4130070_640x480

:: curtain lama yg juga dijahit oleh mak ::


P4130071_640x480

:: pergghhh blink blink ::


P4130073_640x480

:: diorg ni pun sibuk jugak ::


P4130076_640x480

:: teknik pantulan...teknik la sgt ::


P4130077_640x480

:: siap ::

8 comments:

Putri_Aizat said...

em...cam rasa nak raye lah plak ye kak..

SYAbAR said...

cantik curtainnya... nampak lebih cool dgn warna dinding

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

pergh!!! ni geng2 datin2 ja ni buat curtain lagu ni.

dah baca dah entry psw protected tu.sabaq....

Diamilikku said...

green grass..tantekkkkk

payiet said...

cam nak raya plak kak hikhikhik

odhero said...

hehehe kak sempena... tp cantek sgt tau

mya said...

aku tak penah tukar curtain kak dari start pindah rumah. dah dkt 3 thn dh. sob sob..

TiNiE said...

to ALL : tq tq...kalau cantik pun ia adalah hasil kerjatangan dan idea dari bonda tercinta...TQ MAK!!!

heart my community