Followers

April 12, 2010

en.nahar dan kenangan

wiken lepas, dedua hari pun en.nahar keje. sedih. sob..sob. tapi, seb baik adikberadiktiri dtg memberi sokongan pada hari sabtu. half day gakla diorg lepak kat umah tu. pas makan…makan. pas makan…makan. pehtu, pakat2 membolat la kan. apa lagi.

malam sabtu lak, frust tertonggeng-tonggeng bilamana kedah kalah. oppss bukan kalah, kalau ikut 120minit perlawanan, kedah seri 1-1 dgn n.sembilan. cumanya, bila amik tendangan penalti nasib tidak menyebelahi kedah. *sigh* takperla, dah takder rezeki nak wat cemana kan *ayat pasrah*.

pada hari ahad nyer plak, sibuk laa en.nahar nak ngadap FB dia. aku nak bukak aku nyer pun, dia membebel2. pehtu, aku kena kerah soh scan pic-pic lama dia nak letak kat FB dia. dah alang-alang ado tu, kasi zasss jerla kat blog aku nih menjadi bahan. heh. layannssszzz…….

team bola 1993 :: zaman footballer time mcD brunei ::

taun 1992 – 1993 dia dok brunei, jadi pioneer crew mcD kat sana. kiranya dia first badge from malaysia dihantar ke brunei tlg trainkan org sana jadi crew plak. pehtu, dia penah dpt best crew taun 1993. hebat jugak dia ek. hehehehe…..

wit azman adnan :: dgn azman adnan time mamat tu melawat brunei ::

wit ELLA en.nahar2

:: ni plak dgn ratu rock ELLA ::

lepas jer minah tu sign kat kertas, dia soh plak sign kat suar dia tu. pehtu siap amik pic tunjuk2 kat suar. poyoooo jer. huahuahua…ala, kata pun time tu zaman bujang menggewdixsss n remaja dia kan. so layankan jerla.

wit rekrued

:: dgn geng-geng reKRUed. cer cari di manakah dirinya? ::

8 comments:

siti said...

wakaka
patut ler byk pic zaman silam dia kat fb :D

Dee said...

ensem gak en nahar masa muda2..hehehe..

atty's said...

suci murni je muka en nahar masa muda..hehehehhe

payiet said...

kenapalah ella berupa paras seperti hantu kak? tatooooooot

ietafakyra said...

fuh! hero malaya nih encik nahar. hihihihi....

TiNiE said...

siti : yer achu, dia baru nak reti berFB...layannn

dee : pastilah dee, kalau tak..takkan i nak tergoda...hihihi

atty's : ala kakty, muka kita pun suci murni gak per...heh

payiet : ella = hantu...errrmmm

ieta : hahahaha apa apa jerla ta...

odhero said...

Kak tin bile laks nak masukkan gmbr kak tin mase dulu2... nak nengok

mya said...

comelnya encik naharr.. cam bebudak. eh mmg bebudak pun kan masa nie. ko kenapa maya? hehe

heart my community