Followers

April 17, 2010

Tutup Mulut pls…..nanti masuk lalat….

update sikembar sulung, Amar Sofian Mohd. Rizaluddin…..

image

Amar Sofian, awat mulut tu luas sgt. tak elok dok nganga saja-saja nanti masuk lalat. tapi takpala…baby lagi kan. buat mcm mana pun comey. cuba kalau org tua-tua dok buat mulut luas ni tak brp kena la kot. kihkihkih….

4 comments:

mya said...

alor alor alor comelnya amar sufian...

orang tua bukak mulut? kalau bukak mulut nak nasihat orang sebegitu sebegini, tapi diri sendiri terhapa baiklah tak payah kak. cermin la diri sendiri lu sebelum nk judge orang. kesian bila orang gini yang asyik rasa diri dia betul dan orang lain semua salah. serius kesian.

TiNiE said...

ayah akak kata muka dia cam bob lokman..hikhikhik

kesiankan org centu, takdak kawan konsisten hat ado pun kejap on, kejap off...berkawan balik pun pasai nak tag team jer...LOSER

mya said...

bob lokman peginya kan, hikss..

tul tul. sgt2 loser. yg tak blh blah tu sibuk kaji setiap entry dan komen2 kt blog kita. pastu sentap lalu membuat entry. ish ish ish..

Blue Roses said...

cute nye amar sufian... mmmemememememem....


erm.. lau org tua yg berani bukak mulut...menegakkan benang yg basah..... x tau ujung pangkal...ish..... tak payah la nak tunjuk berani sgt nak bukak mulot.... org cengitu sy klasifikasikan...puaka alam.... :P terlbih minum ayam brand kot..... itu pasal pandai memanipulasi cerita... :P tumb down...and down....

heart my community