Followers

April 27, 2010

Happy Birthday NIKOL aka DIKYAN

4 beradik

korang ingat lagi tak teaser aku yg kami kena berbaju merah? kalau tak ingat klik sini.  dah makan abad nak update entry penuh yo. memandangkan itu bini atlit pun ingat pasal teaser yg takder entry penuh tu, makanya aku zasss jerla. amik mood…amik mood. inhaleeee……tahaannnnn exhale. ok. m ready!

berjanji setia sama itu adiktetiriboboy seawal kul 10.30am. katanya pas ngamik aku, mau pikap kek di outlet BR, bangsar. aku pun, seawal lagi dari 10.30am la siapkan semorang. kata anak ada 4 kan. lagian, kena la sedar diri org mau pikap demi tidak mau melengahkan masa makanya siap jerla sesiap. ujung-ujung fatihah ketiduran, aku tinggalkan jerla sama apaknya di rumah.

singgah outlet BR kat bangsar semua lam keta udah naik hantoooo. *kecoli budak-budak yg tak tau menau la*. kodai itu gagal siapkan kek yg ditempah sedari awal oooiiii. walaupun tempah seawal minit pertama lagi punyala nak bikin lain dari yg lain, ujung-ujung……ok gakla keknya melazat. so, berbalik pada konsep pasrah n redha. dari takdo, kan yit? selain kek ado mihun, jajan n semorang jugak dibekalkan ngan goodies yg mencomelllsss.

maya n en.z udah sampai dulu. diorg kasi chop tempat. ahaaa event berlangsung di taman tasik perdana. ni kira first time aku n anak2 sampai di sini. kesian kan. dah sampai tu sumer pun gigih la siap-siapkan segala. memasing pun blum bekpes. kata ahli jemputan 4-5-6-7-8 ketul kami jer, so takyah la nak tggu apa lagi. kasi zassss jerla.

katanya tema merah. si besday boy penggemar merah so nak taknak ikutkan jerla. tapi bes gak bila semua pun berbaju merah. merah = meriah! bes bes…..

:: besday boy ::

  :: kami gumbira!!! ::

4 beranak1

:: kaktin anak banak ::

TQ semua!!! sekian.

3 comments:

Diamilikku said...

hahahahhaha....merah sangat comels...tambah2 kalau buat outdoor photoshoot...di kawasan taman2 yang menghijau..mesti gambar cantik gilos...

odhero said...

hehehe mcm kenal aje itu bday boy kak

TiNiE said...

sone : tul tul, dan merah jua berjaya mengaburkan mata bnyk pihak dgn menmpkkan diriku agak kurus dari biasa..wakakak statement tk boleh blah...

odhero : sapo laiee...

heart my community