Followers

February 05, 2010

sedih laaa.... :(

tetiba jer ruang komen kat blog ni jadi kat atas. aku takder la godek apa2 pun. dah jadi gitu, mula la planning nak tukar layout jengoi. carik-carik jumpa la yang ni. tetiba feel2 nak tuko layout golap lak. so kasi balon. yg bes skang, sapa nak tukar layout blogspot, all the widgets dia automatic akan keep for us, if we wish so la. jadinya, tak perlu la ko susah2 nak copypaste code html tu. just dgn satu click ko leh tukar blog layout kau dan taraaaaa siap. kiranya ko nak tukar tetiap ari ko nyer layout pun boleh, umpama menukar baju.

tapi, aku sedih gak...pasal yg ni pun ruang komen still kat atas. sigh

11 comments:

fazemy said...

apa yg kat atas nye kak tinie. ok je ni nmpk kat bawah.

Queen said...

ha'ah..elok je kat bawah..

mAr@ZiEy said...

A'ah..layout blog sy pun same..memula kat bwh..tetiba kat ats..then font pun sume berubah..tp kat n3 post je..kat sidebar takde plak bertukar font tu..

Eh..betul ke kalau tukar layout bru tak yh da copypaste coding yg ade..coz da lme da dok pk nak tukar layout..tp malas plak bile pk kene copypaste coding html yg byk tu..

TiNiE said...

fazemy : hah?? ye ker mie..naper akak tgk kat pc akak ni kat atas..ishk moskel...

queen : alamak sorang lagi kata kat bawah gak..ishk

maraziey : haa tu yg terjadi kat akak nih...

betul betul..dia simpan widget kita sesiap...so takyah susah2 nak copy html code lagi...sonang kan

Diamilikku said...

sone baca duk kat atas butang komen tu kak tin...huhuhuhu...wahh blog kak tin menyeramkan laaa...ada kata di bawah ada kata di atas...warhhhhh serrrammmmmmmmm mak okayy

atty's said...

kty masa komen ni ..dia ade kt atas..

Afif said...

Template ni macam suram dan gelap jer

joegrimjow said...

aik
ok je ni

TiNiE said...

diamilikku : haaa takooott agak paranormal gakla...huhuhu

atty's : tula..moskel

afif : hmmm..kenala tukar lagi...

joe : ok ek joe???

mya said...

blog ko paranormal kak

payiet said...

aku suka layout baru nih kak, tampak fresh

heart my community