Followers

February 08, 2010

makan-makan di kedai pakcik kenny

bila ada saja peluang, maka kami berempat akan gathered together. selalunya pun acara makan tengahari la. atau dlm bahser pasarnya disebut LUNCH. heh. ok tak kelakar. di hari kejadian kami 4-beradiktiri telah sepakat mau makan di kedai pakcik kenny. (tapi sebelum tu udah bercakaran, bertumbuk segala kat sametime nak pilih tpt makan..layanss). hakhakhak.

seperti biasa mengambil nikolas di ujung simpang dan meneruskan perjalanan ke the mall. sesampai jer di the mall terussss jer ke kedai pakcik kenny remy dan martin <---- *bak kata adiktiriboboysulung* ni. dah, nak pilih menu pun satu hal. oleh sebab aku kakak, semua pun menurut perintah. amik set for family. jimat sikit la dari kalau ko amik set quarter meal. dan insya-Allah pembaziran takkan terjadi.

haaaa motip utama ke sini adalah untuk mencari hadiah kawin seseorg. aku telah diberi mandat membelikannya since si pemberi hadiah on maternity leave. dan oleh kerana si pemberi hadiah suruh cari seketul kipas lipas maka aku pun seperti gurisan mengikut sahaja.

selesai makan terusan ke kedai letrik senQ kat bawah. mau menyervey2 dan sekalian angkat terus laaa seketul kipas. harap2 ada la yg menepati citarasa. eh, kipas aku ke nak kasi org nih. lelebih plak aih. heh. dan, berjayalah mendapatkan seketul kipas tinggi bertajuk SHARP berkaler maroon 5.

otw back to office, si adiktiri nikolas udah membelanja sorang sebijik pretzel makcik anne's. oooo so sweet. thank you thank you. mcm tetau jer kaktin sker yg perisa almond dan beserta pencicahnya sekali.



:: drinks, muffins ::



:: whole chicken ::



:: 4 jenis side dish ::



:: oit oit..mau tgk konsert kalu kasi balik rumah laaaa ::
:: suka korang dok tgk makcik celine yg menyeksi tuh ::
:: bersinar-sinar rambut adiktirigugurl, syampuu ke pagi tadi??? ::
:: hikhikhik ::



:: aku gak bz memilih kipas ::

udah setel pembayaran segala sekali kami dpt tau yg senQ takder provide plastik besar for kotak kipas nih. hoh, ko jgn gila2 adik cashier. bistu, sapa nak tanggung kotak kipas nih. aku try ngetest angkat takder la berat nau. tapi kalau sampai jer kat keta mau patah bahu gak nih. seb baik nikolas gagah macam badang. dia la yg membawa kotak kipas tu sampai ke kereta. tq nikolas aka adiktiriboboybongsu!!!

5 comments:

payiet said...

Dvd Celine live kat vegas dah hilanggggggggg huwaaaaaaa

mya said...

i selang sehari cuci rambut uolls..

odhero said...

hehehehe... siap mandat kan hehehehe...
Ape pun Enjoy hehehehe

pinkiss said...

weh,, saja je kan..

TiNiE said...

payiet : apalaga..zass yg baru dol...

mya : ehemm..heh

odhero : pasti enjoiceee...

pinkiss : aahla..bila kita nak gathering lagi ni kaknonie???

heart my community