Followers

February 23, 2010

attended en.nahar’s gathering @restoran nelayan, titiwangsa

knowing en.nahar yg sker bikin seprais tu kkdg naek hangin gakla. manataknya, di tengahari ahad yg permai. time tu almost noon. dia calling-calling hp aku dari opis beliau. katanya soh siap-siap skang mau ke kenduri. aku pun, apalaga tau jer nak kuar pastilah dan dan cargas. tapi, ada lagi pesanan beliau. katanya pakai jeans jer. peh, lagi la syioook.

dah setel aku siapin anak-anak. turn aku plak la. grab jer jeans mana ado ngan blouse. nak pakai t-shirt cam keji sgtla kan. kok yer pun katanya leh pakai jeans. fatihah masih tido lam buai. takper, fatihah kasi last kopek. sempatla aku snap-snap pic budak-budak bertiga nan bertuah itu.

P2210080

sesampai jer en.nahar kat umah. dia sibuk nak mandi segala la plak. so ok, kasi can. aku pun dah sesiap segala botol susu n pampers bekalan. fatihah pun dah siap tukar baju. masih saspens…..kenduri apakah??? kenduri siapakah??? di manakah???

aku tanya jer kenduri ni katner. pendek jer jopannya. gombak. ok fine. aku pun lilek-lilek jerla kat sebelah sampailaaa dia belok kat simpang titiwangsa. to cut it short katanya, gathering x-mcD mcm yg penah dia attend dulu. aku pun oooo kan jerla.

P2210092 :: mereka ::

lunch buffet. food ok ok jerla. yg penting en.nahar nampak laaa mau berdunia dgn org gak skang. so, kasi la dia can kanna. aku pun dpt jumpa kawan baru. farah, wife fendi. si farah ni pun punya 3 cahayamata yg kesemuanya jugak perempuan. elok jer kami satu table. tak pepasal kena usik en.nahar dan fendi ‘lemah’ pasal semua anak pompuan. apakah??? hehehehe so sapa yg punya ramai lelaki gagah la gitu??? layaaannnsss….yg penting abis gathering en.nahar menyambung kembali pekerjaannya di kantor. sekian.

P2210086 :: antara yg hadir ::

P2210088 :: aku dan farah ::

P2210091

:: my heart, my soul errrkkk…. heh ::

7 comments:

naja said...

lemah ? bukan ke zuriat lelaki dan perempuan tu semua kurniaan allah.. sabo jer la

Laxmi said...

laa stetment tak masuk akal lah!!! dah ada anak pun konsider gagah dah tak kira la girl or boy.. apodaaa!!!

SPEAKER said...

Seronoklah tinie..anak - anak dah pandai berdikari sendiri...bila nak tambah lagi ni?

joegrimjow said...

mesti ada gambar si abang botak idaman hati tu ye
heee ;)

TiNiE said...

naja : diorg usik-usik ja tu, pasai laaamaaa tak jumpa. kebetulan plak kami yg semua anak pompuan dok semeja..

laxmi : heheheh kannn

speaker : adoiii aku bagi laluan hang plak menambah linda..hehehe

joe : pastilahhh..si botak idaman qolbu..hihihi

AQisH said...

eh..klu buffet steamboat masa bulan ramadhan sedap tau nelayan ni..among my fav gitu ;)

TiNiE said...

aqish : tula, aritu pun en.nahar kata dia penah dtg masa tu ado ikan2 fresh n steamboat...

heart my community