Followers

February 23, 2010

abis acara gomoi, acara lepas gian lak....

setel minum-minum peluk cium di rumah maktok sikembar, aku ngan kakros apa lagi. mereka-reka la rancangan mau kemana plak. apatah lagi la, kami berdua hanya berdua. diulang, BERDUA sahaja. heh. heaven oooo dpt jenjalan seperti bujang-bujangan. sesekali boleh la. kalau seselalu aku rasa pasti yg ada naik hantu. heh, sapa lagi en.nahar laaaa. hihihihi.

oleh kerana, kamu berada di sekitar sg. besi sana dan jalan terdekat mau pulang ke rumah adalah melalui bukit jalil makanya teringat zaman sekolah-sekolah dulu. ponteng kelas pehtu pakat-pakat buat kelas kat endah parade, sri petaling sana. hah, korang tau apo ada kat endah parade tu??? jom aku gitau.

ok, dah kata ko jalan ngan makbuyong peknen 3bulan. pasti ko akan rasa hazab sikit. pasal asal jalan sikit dia mengah. asal jalan sikit dia dahaga. asal jalan sikit dia lapo. haaa tang bab lapo tu ko takleh lengah-lengah karang dia gigil kepala lutut susah. tapi, seb baik aku leh bekap dia drive so takder la masalah sgt di situ. memasing saling kaver mengaver gitu.

ikut kehendak kakros dia nak karoks. hah! idea yg bernas. so, kami terjahla itu e-box. kalau ikut pakej dia offer 3jam for 2-pax RM36. tapi, apa gila ko nak dok lenggak lam tu lelama. mau mati kejung. dah lah, kami berdua jer. so, kakros kata takper pas kami makan jap karang kami dtg lagi.

turun ke k4 makan kat kopitiam situ. kakros jer makan aku gi jalan-jalan dlm k4. kot kot la ada menatang-menatang apa aku leh grab. tapi takdo, so selamat wang ringgit di situ. pas abis makan terus terjah balik e-box ting 5 atas sana.



:: e-box karaoke ::



:: harga pakej ::

tapi nasib kami agak malang. pasal, kami decide takmo amik pakej hat 3jam tu. rasa cam muntah darah lak ko nak melalak sampai 3jam lam tu. so, kami tanya la kalau mau takat sejam ke 2jam jer ker. memula dia kata kalau hourly ada la for 2-pax RM15 sejam. hah...okla tu. pehtu itu amoi angkat tipon call sapa tah. dan membawa berita yg agak mendukacitakan buat kami. katanya, aritu still consider CNY public holiday. dan dan rate bertukar jadi up sekaliganda. pehhhh ko jgn gila-gila amoi. ko ingat ko hebat leh mempermainkan pasaan kastemer ko sesker ati. awas ko amoi, nanti musim cuti raya, ko nak makan ketupat cicah rendang aku cas ko 2kali ganda lak. ek eh...tetiba aku feel-feel penjual ketupat rendang. heh.

oleh kerana sudah kuciwa di e-box. kami berdua pun membawa ati yg lara ke suatu tempat. huk..huk..huk....



:: jeng..jeng...jeng ::

4 comments:

SPEAKER said...

amboi hang..tak jadi menyanyi main bowling pulak...ehh..betul ke main bowling?

ietafakyra said...

yeahhhh! gaya2 mcm bowling jugak gitu... seperti ku kenal stoking n kerusi itu kak. bestnya!!!

Dee said...

teringat dulu2 main bowling kt endah parade..hahaha..

TiNiE said...

speaker : ya betull!!!

ieta : yezzaaa..bes bes

dee : tula, endah parade menyimpan bnyk kenangan ponteng kelas huhuhu

heart my community