Followers

September 11, 2008

pagi yg HAZAB!!!

arini, aku kena terjah klinik kesihatan taman dato' harun nak wat cek up baby..apa lagi seperti yg sudah2 mmg kena terjah awal pun kalau nak dtg klinik ni...tapi this is my first time visit new clinic located at taman dato' harun tuuu..so i have no idea how the procedure...

so, lepas somi hantar sumer kakaks ke destinasi memasing, somi n I pun teruskanla niat soci morni nak wat cek up kat fatihah plak...bukan taknak g panel, tapi aku lebih yakin akan gomen nyer cek up for new born baby... pas 3-4 bulan baru aku proceed ke panel...tapi tula, hazab siooott...

aku sampai around 8am, amik nombor..sekali 3 nombor aku dpt 2065, 2070 n 2071...aku pun tak brp pasti kenapa kena dpt sampai 3 nombor....satu jer takleh ker...mulala sesi menunggu...patutla penuh sign bod 'diharap bersabar menunggu giliran anda' lam kinik tu...

first sekali misi cek fatihah...so oklaa...pehtu aku pun kena gak..post natal cek up (luckily kali ni aku czor, so takyah la leceh2 nak cek yg 'bawah' tu..just cek perut jer)...then kena amik urin gak...pehtu tunggu lagi...result urin..dahtu pegi balik kat bahagian baby yg memula aku sampai tu...tunggu lagi...ishk ishk ishk..mmg hazab...*dan aku tetiba berasa bertuah mempunyai somi yg semakin hari semakin faham* heheheheh... laaaaasss sekali tunggu masuk la jumpa doctor...memula sekali cek aku..pehtu cek baby plak...sib baik fatihah pun good gal...waiting ngan ayah dia....alhamdulillah sumer normal jer...daaannn korang tau pukul brp sesi cek mengecek ni abis?? pukul 12noon sharp..on da dot...gilossstt...hanya, niat aku nak amik kad pink tu jerk...so, aku ckp ngan somi...pasni kita terjah kinik panel jer kalau nak cucuk baby...sekian...

kad pink baby, krim n 2 nombor itteww...

1 comment:

naja said...

pehal smp tiga no giliran hang kena amik ? memontang p terjah bertiga.. tiga2 sekali dia bg yer.. pelik tul!!

heart my community