Followers

September 16, 2008

memperkenalkan....

kepada sesiapa yg kenal kakak aku aka zamie/kak zamie yg ujung kiri kanan tu anak dia...yg 3 kat tgh tu power puff gals aku...menggewdiks lam avanza kak zamie...

video

sambungan....


video

laaayannn....

7 comments:

aramis2177 said...

Uikssss...
wakwik wak wik sungguh laa depa nih...hahahhaaaa....sakan noo suk nyanyi lagu anuaq zain lagi...hehehheeee..awat yg baju merah tu muka dia sama ngan anak2 hang aaa?hehehheeee..baju hijau tu pun sebab rambut rinting jaaa....kalau x,kompom mcm kembaq 5.....hahahaa

Deqna said...

kelakar lah budak2 ni sumer.. dah macam kumpulan nasyid pun yer gak..hehehe

TiNiE said...

farah >> bulleh la..kembaq 5 pun..segagan jer..

derna >> ni kumpulan hip hip horay na..

Dj Epoi said...

Salam....
Confirm... Dj epoi bawa lima2 skali join function Raya Dj Epoi nanti....heheheheh.

Berapa nk bayarannya?

Seronok juga dengar efect2 sound derector yang mengarah kat dalam kereta tu...( Buat camni2 )

Nanti Dj Epoi hantar hero2 Dj Epoi g sana..untuk practice nyanyi sekali..bleh?

Dj Epoi

TiNiE said...

pone >> fyi, sound efek director ialah bukan suara mie..itu sora adik mie...boleh, boleh lagumana pun boleh...mai laa...

warNidA said...

aduyai dgr sora aku kaaaa...
hhahahahah malu aku hu3^_^

MariaFaizal said...

Hat hjg belah kanan x nampak clear.But,anak Zamie muka lebih kurang mcm Power Puff Girls Tinie.Dominant tu gene pool Tinie & Zamie :)Love,K.Kimi

heart my community