Followers

September 21, 2008

OMG!!! My Anniversary....

OMG, aku lupaaaa....arini genap la 6 tahun usia perkahwinan aku ngan MOHD. NAHAR B. DAHALAN...cemana aku leh lupa nih.... ishk....tapi selalu kalau ingat pun, bukannyer ada apa2 special pun..biasa2 jer..semoga jodoh kami berkekalan hingga ke akhir hayat. Insya-Allah, amin...

p/s kedit to mya coz ingatkan...tq sis!!

11 comments:

MariaFaizal said...

Congratulations on 6th Anniversary Tnie & hubby.Cik abang & K.Kimi will be having our 5th Anniversary this Sept 27th.Dekat2 la tu dgn date Tinie kawin :)

TiNiE said...

tq kak kimi...yerla, dekat2 la date kita kawin...

MariaFaizal said...

Teruskan 'usaha' mlm nih :) K.Kimi yg tua nih pun belum 'tutup kedai'I want to have more girls.We can always count on girls(when we're old) better than boys - fr org tua2 punya experience.See how lucky you are Tinie ?

TiNiE said...

kak kimi kasi ayat penyedap ati nampak..yer yer lucky nyer i...alhamdulillah...tapiii, tgklaaa cemana...

Mya said...

happy anniversary kak tini & abg nahar! :-)

TiNiE said...

mya >> tq!!!

Dj Epoi said...

Salam...

Buat sesemua rakan blog meh ler kita sesama doakan untuk Tinie ngn Family semoga diberikan kesihatan, kebaikkan, dan sesemualah yg terbaik diatas muka bumi Allah nie? Dj Epoi gombira sesangat Dapat jumpa ngn Mie yang dah lebih kurang 5 tahun tak jumpa.....
Inshhallah....sekirannya ada masa lebih ckit...Dj Epoi akan sampai kat sana, Tak sabar nk jumpa ngn semua kat sana..esp: HUSBAND MIE...Maaf buat semua, Dj Epoi Cbuk ngn urusan import/eksport barang2an dari China untuk PROJEK selepas raya dan kerja2 renovation yang akan disiapkan sebelum Hari Lebaran yg dah dekat dah nie....Tq Mie..

amal zuriyati said...

oit! loqlaq btoi lupa anniversary hehe..anyway congrats! semoga kekal hingga akhir hayat...

amal zuriyati said...
This comment has been removed by the author.
Diamilikku said...

kak tini tahniah..
ish dah enam tahun ehkk..
bahagianya rasa...
kak maria/kimi...hehehhehe..komen 18sx...hahahahhaha

TiNiE said...

amal >> terima kasih

sone >> tq..tq..
sapa plak main dilit2 komen ni...paste balik..nak baca!!

heart my community