Followers

September 23, 2008

dah sampai tempat di tuju....

akhirnyaaa...sampai jua, terus terjah kaunter kat blok D...panas terik seh....sian bb fatihah...dah masuk lam LINK tu..lega sikit..ekon sejuk...bessss....bermula la adegan salam menyalam..wit bertuko2 tangan yg paling aku terharu terhari... ppg n bb fatihah dpt wit raya!!! tq ros, akak tak sempat nak sediakan apa2 kat ninja boys awak..takper takper...panjang umo murah rezeki boleh jer nak kasi lagi kan....tq gak kat itu counter boy si adi...kerna kakak aku tu ad hoc mo tuko wit RM5 la plak...sib baik ada....tq yer ros..adi...


pssst..mudah2an pasni ko dpt plak bb gal ek... *pray..pray*

2 comments:

ros said...

adeh kak.. kicik punyer hal.. kitorang kt konter tu kalo ader mmng buleh bg kalo tak dak tak dapek nk nolong larr.. tp tgk gak yg datang tu cemana .. org bebudi kita berbahasa la kan? kui..kui.. gitu la motonyer..

lepas nih? bby girl?err..err..

TiNiE said...

ros >> tak kira..akak nak ckp tima kasih bertubi2 gak...tq..tq..tq..hehehe..

heart my community