Followers

September 15, 2008

cerita kasut raya...

aku hangen....panaih...sentap pun yer gak...smlm, somi wak balik sepasang kasut....katanyer untuk aku...wat pakai raya...waaaa...berbonga2 ati ibu ini...dgn penuh keterujaan aku pun menatap la sepasang kasut itu....huhuhuhu


inilah rupa paras sepasang kasut itu...takkan la kasut cenggini nak bawak buat raya kot...dia yg menat kekonon nak kasi aku ...tak abis2 meyakinkan aku bahwa itu kasut 'ROCKPORT'...so what, ada aku peduli kasut tu tajuk apa...yg penting dia kata...kita berkongsi saiz yg sama ngan kasut tu saiz 4 stgh...yerla..yerla..pasni wajib la aku arrange aktiviti panjat gunung ker, redah utan ker nak implementkan kasut ni...uhuk...

9 comments:

myspace editor layouts said...

thats amazing story.

free international texting said...

very cool.

aramis2177 said...

uiks
kaki hang sama size ngan laki hang kaa?hehehheee...
syok laa nooo
leh share selipar nih....

TiNiE said...

haa sama..aku pelik la ngan komentators yg tetiba jengoi blog aku kata depa suka blog aku..depa pehe ke pun??

naja said...

tini.. hehehehehe. i laikkk kasut tuh.

TiNiE said...

hang dok tau dah...wei, bebila mai la amik bakul n beg bb tu naja..bebila free laaa..naa

MariaFaizal said...

Kak Kimi pun suka kasut tu.Hehehe.Your hubby's rite,it's ROCKPORT!Memang rugged.Unfortunately kaki K.Kimi kaki kapai,x buleh la share.
P/S:Babies Tinie pun apa kurangnya,gebuuuu gitu..Pi la bwk depa audition utk adv susu ka,diapers or anything.If dpt Tinie & hubby gak untung.Wz Love..

Kak Piah said...

musti macho kalo akak pakai kasot tu dgn baju kebaya di pagi raya..
muahahaha..

peh ni akak kena gi join apau la nmpk gayanyer.. panjat gunong...

TiNiE said...

kak kimi >> mmg la rugged...tapi sesuai ker bawak beraya??

kak piah >> nampak gayenyer centu la ross...

heart my community