Followers

May 09, 2011

TGiF - 3 For All For 2 ;p

lunch friday, tak to arah.
berduet dgn dil zasss ke midV.
sampai sekitar midV dah gelabah.
semua penunjuk parking merah.
itu bermakna FULL HOUSE!

tawakal masuk zone U the gardens.
dengan harapan adalah rezeki kami.
sudahnya mmg betul rezeki kami bebetul
parking depan pintu. hiks.


:: inilah tempat parking kami ::

tuju terus ke TGi the gardens.
aritu dah penah makan berduet kat sini.
amik 2 set. sudahnya tak abis.
kali ni sepakat amik satu set jer.
menu 3 For All.



:: 3 For All ::



air plak, dil amik 7up kaktin amik apple juice.
takdernyer juice. rasa dari kotak jugak.



kami bantai semua tu licin.
semua pon sedap dan fresh.
yg paling kaktin suka, itu pat segi.
dlm nya ada cheese. orgasmalapar!

order dessert snickers,
ujung-ujung acara itu waitress gitau snickers sudah abis.
dia suggest amik oreo.
kalau takat oreo, dalam drawer kat opis pon ado.
macam kan snickers pon takleh beli kan.
so, kita kensel dessert.
lagian masa dah tak brp cukup.
balik jomsengihnampakgigi.

4 comments:

rosdiana said...

aku tak pernah lagi makan kat TGI.
biasa makan kat TGV je.
kelakar tak? kelakar tak?

nak try jugak suatu hari nanti.

Diamilikku said...

besarnya plate dia kak tin....

TiNiE said...

rosdi : aku plak tak penah makan kat tgv lagi...ok la tu. jom jom bebila kita pi. ada bran?

sone : itu plate for 3 tu..kaktin propa jer... :)

june said...

TINIE... NYUM...NYUM..NYUM..

heart my community