Followers

May 12, 2011

Pizza Hut 50% Off...

katanya. io io la aku n sopi pi pizza hut the mall nak try.
bukan apa, kami cravingkan air fizz-fizz dia tu.
bijik-bijik lam air tu layan oooolapar.



kami pegi ari selasa.
makanya menu meatball bolognaise.
kekonon boleh amik jer satu meatball + 2 air assam boi fizz.
kami nak share jer memandangkan dedua tak melapar sgt.

rupanya tidaktakbole, sorang leh amik salah satu jer.
apakahgarupale??? cam tak ikhlas pon ada.
makanya amik jerla satu set tu.
satu meatball bolognaise, satu assam boi fizz.
kaktin add on tropical fizz.
layanzzsss.....

4 comments:

atty's said...

lom ada kesemptan lagi nak terai piza 50% nie.

nenek pinky. said...

meatball itu.

Diamilikku said...

maknanya apa kak tin?
hanya sorang je boleh order menu 50% ni...so sorang lagi kena amik menu biasa ka? sone pun tak torai lagi..so tak paham la...kalau centu sorang je lah boleh pi makan..

My Aisy said...

aah...mmg kene beli satu set...tak leh beli salah satu jek...neway ari tu kita gi pun ari selasa...tapi agak slow lah diaorg wat keje...n barang byk kurang..

heart my community