Followers

June 07, 2010

setiap tahun, insya-Allah akan disambut secara PAKEJ...heh

6hb june besday sarah, dok pk pk aktiviti laa for the day.
issshhh...apa nak bikin ek.
yg pasti, masa dok memikir ni masih dok guling² atas katil. heh.

sekalian dekat kul 11am. call kakros.
nak ajak dia gi beli kek.
sementelah dia bawa banyak foodies seperti nasi goreng n meehun goreng,
makanya jom kita beli kek yg bes bes skit.
zassssss.....


Baskin Robbins, Bangsar
No 55, Grd Floor,
Jalan Telawi 3
Off Jalan Maarof
Bangsar Baru
59100 Kuala Lumpur.

Tel/Fax: 03-2282 3662


kami ke baskin robbins, bangsar. traffic smooth jer.
sblm sampai, aku sudah call itu outlet mau tanya ada kek tak for walk in customer.
bukan apa, takut kejadian dulu terjadi lagi.
agak menggeramkan laaaa.
itu penjawab telefon kata, fridge baru jer dipenuhkan dgn pelbagai makneka kek.
so, boleh jer nak terjah n kasi pilih sendiri yer.

pilih punya pilih punya pilih dpt la seketul kek spt di bawah.
walaupun kastemer tak ramai, tapi servis sgt laaa kedaung melembap.
padan muka kau zamihartini, dulu kan dah penah kena tapi ko tak serik.
hameekk obat. tapi dah berjaya bolos dgn seketul kek berpasrah la eh.



:: happy birthday ibu + sarah + aaliyah + achudida ::

masa otw balik dari bangsar. jenuhlaaa singgah merata kedai.
kakros si makbuyong nak biskut oreo la. nak air root beer la.
pehtu tapau lagi kepsi family plate 12pcs.
yg jadi mangsa turun naik keta akuuuuu jugak.
tapi takper, janji mission accomplished.


:: cacamarba ::

tak sempat susun-susun foodies, terus zasss potong itu kek.
kasi baham kek dulu. kata eskem kek kan.
not good biar lelama. nanti mencair.
terus jer potong, takder nyanyi-nyanyi bagai.
dah plak si kembar amar amira ado, lagi laaa tak aman.
kejap kejap amira bunyik, kejap kejap amar lak meraung.
dah la kakwi kakwi ramai. semua pakat nak dukung.
macamlah depa-depa ni dah reti nak dukung baby.



:: pic diorg jer sempat snap, pehtu bateri kong. sekian ::


info cake boleh klik kat SINI

6 comments:

Diamilikku said...

uishhh ramainya umat...suka plak tgk ramai2 nih..meriah aiiihh..nak buat birthday tak yah panggil kekawan pun takpe dah...untung beranak setahun sorang kak tin....**Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik**..

opppsss...*wink wink*

TiNiE said...

sone : haaaa tak sempat larik, kaktin tangkap tgn sone...hahahah dah takleh lari...mmg pun..meriah uollss...save bajet gitu...heh

atty's said...

happy besday sarah..semoga menjadi anak yang baik ..
meriah sambutan ....kek tu yg buat kecur liur.nie.

SPEAKER said...

sedapnya kek...bestlah boleh sambut reramai terus...

fham5579 said...

k.tinie..ce...mcm tau2 ja takut org tnya psl kek dia truih bg link...sedap x kek BR?

aramis2177 said...

hepi befday to all....senang hang! sekali harung sumer!@
cake hang nampak sungguh sedap wehhh!!!

heart my community