Followers

June 04, 2010

second time ke situ, dan membeli...sukerrrr

dah banyak kali dok ajak sopiah pi situ.
bebaru ni, ada tgk kat paper kat situ wat sale.
sementelah kami tinggal berdua hari rabu lepas.
zasssss dua beradik ke situ.
kami ke jalan TAR.

ada 2 pintu kedai ni.
memula masuk kedai pertama.
aku pgg kaler pepel. actually dah ada satu kaler ni.
tapi takper, belek2 dulu.

tak kesudah, p masuk plak kedai kedua.
kat sini cari lagi. aku set lam otak mau kaler itam penuh.
tapi, yg dpt kat kedai kedua kaler putih penuh.
then ikut adik promoter balik ke kedai pertama.
syukur dpt la aku seketul kaler itam penuh.
pas bayar kami gegas la nak balik.

si sopiah ajak aku beli ice blended kat lori kopie satu depan semua house.
kami up dua gelas ice blended caramel dan berjalan hala ke sogo.

di sogo plak, benti kat kiosk hot n roll.
aku mau banjer sopiah makan itu hot n roll.
dia amik yg paratha beef black pepper.
aku plak up 2 ketul satu chicken n cheese satu lagi sweet n crunchy.
dedua pun paratha. fyi, aku lum lunch thats y amik dua. *alasan*.
dan kami pun pulang ke gagang.

ok tak kalau updet takder pic? heh. ada korang kesah???


:: ek eh, ada gak pic :) ::


:: menciwi ngan tudung baru teh teh teh o ais ::
:: tetiba rasa tudung ni bukan hitam penuh, caner?? ::


5 comments:

payiet said...

ooo tadi ko pakai tudung baru la ek kak?

atty's said...

awning dia tu kot tinie ..kaler mcm grey skit.tp nice jer..

SPEAKER said...

Tak mahal ker Tinie? Ariani kan?

coki - coki said...

hahah.
gamba tuh nmpk cam marah je.
heh(:

TiNiE said...

payiet : kecik ati ayam, ko tak pasan aku pakai tudung baru..sob sob

atty's : aahla kakty...dah beli kan, kasi zasss jerla..thx kakty...hihihi

speaker : aku beli ni saja since dia wat sale...kalau tk sale, aku pun tak sampai kot..heh

coki-coki : tak marah, kekonon pose..wakakaka

heart my community