Followers

June 18, 2010

13 Jun 2010 : 32 tahun sudah...:)

dimulakan dengan bismillah.
disudahi dengan alhamdulillah.
adoiyaaii, berjaman nak update blog.
dan sementelah itu jugaklah, kisah besday aku sepi.

tapi aku takkan melupakan ucapan2 dari sahabat-handai, saudara, adikberadik, ibubapa (teringat sms ayah berbunyi begini 'happy birthday semoga murah rezeki tumpang sikit') hahahaha kiutkan. insya-Allah ada rezeki lebih kita share-share ayah. jangan risau.

kan aku ada bikin entry petikan ucapan di FB on the day itself. mmg aku tak jangka akan ada dan ada dan ada lagi selepas itu. baaaaannnyyakkk. GOSH! mmg tak tercopy paste la nak wat special entry kat sini. makanya aku just reply jer kat FB sana.

kawan-kawan. percayalah aku sangat terharu atas ucapan2 itu semua n i really appreciate it. terima kasih.

selepas cerita ucapan. moh la kita cerita tentang hadiah yg aku dpt lak. FYI, acara potong-memotong kek kan dah dijalankan a week before bersama 2 anakondaku yg jua besday mereka jatuh pada bulan yg sama. so, rasanya takder dah la kot. tapi, tengoklah kalau ada masa n rezeki lebih beli jerla kek takder sempena boleh jer kasi potong kannnn.

perasaan terharu aku jugak disebabkan bos aku KG sampai call henpon pada hari kejadian. 2 kali missed calls. masa tu aku tgh bz dgn budak-budak masuk colouring contest. bila aku sedar jer, terus aku sms beliau. dan dan dia call balik n wish. sob...sob...terharu laaaa....n the best part dia kata, dia ada beli samting on friday n wanted to give it to me earlier. tapi disebabkan tuntutan keje n kebizian sedar2 aku dah pulang katanya. so, ari senin pepagi dia soh aku amik jer atas meja dia.


:: perfume n bangle ::

then, adiktirigugurl plak pomis nak banjer ayam penyet kat lanai. masa makan tu, kami up seketul kek ceklat sedap melampau share2 bersama adikberadik. sooooo sweeeett!


:: ayam penyet n kek kasih sayang :) ::


dan, smlm aku dikejutkan *seprais* dgn emel notification dari unitmel mengatakan ada satu parcel poslaju buat diriku. owh, sapa pulak kali ni eh. hihihihi body mist Victoria's Secret from FIFIE!!! perisa mango nyum nyum...katanya sesuai disembur selepas mandi di petang membawa ke malam hari. auuuummm....hahaha beb tq very nice beb. i loiikkeee....


:: VS secret garden ::

dan, akhir sekali seketul jam pemberian en.nahar. tq bang...jam itu sangat santek lebiu!


:: jam lama yg diberi nafas baru...heh ::

peh, makan taun nak siapkan entry besday.
tinggal lagi entry colouring contest...
entry makan makan makan dsb.
wowowow bnyk lagi ni.
insya-Allah sampai seru kaktin bikin eh.
da daaaaa....


7 comments:

Noorul Wawan said...

hehe sorry lmbt wish.. Happy Belated Birthday. Wishing you another wonderful year of happiness and joy.. Amin~

mya said...

kek kasih sayang u. i like....

SPEAKER said...

wah..wah..meriah nyer hadiah...

atty's said...

happy belated besday tinie..semoga sehat ..dan murah rezeki selalu ye ..amin

Deqna said...

Sorry lambat sikit.. happy belated birthday to u.... semoga happy2 & ceria selalu

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

wow hadiah depa dapat kelas gitu.... eza terlepas pandang bday k tinie sebenarnya. apapun hepi belated bday to u sis. stay as cute mum alwez..and of coz be a great wife to en nahar. congrate.

Diamilikku said...

apa pasal skrg manyyyak perlu makan taun untuk entry baru?? mnayaaaakk sibuk ka amoi

heart my community