Followers

December 07, 2009

shoes hunting

lepas abis makan kat THAI THAI, sambung balik sesi mencari kasut. dgn tidak semena² terrrmasuk marks n spencer. wuiiiii baju opis kat sini syioookkk sgt cocok ngan saiz tubuh badanku yg menembun ini. heh. dan terrrrbeli sehelai slack. huhuhu dan oleh kerana ada slack baru, kasut baru tetappp la kena beli kan.

pencarian berakhir di jusco di mana sepasang kasut bertajuk PRIMAVERA dgn berdiscount 50% menjadi sasaran. yeaarrgh. and the journey ends now. heh.









:: tengok dan belek yer ::
:: saiz 5 ::

14 comments:

Queen said...

tidak pernah berjaya memakai primavera. Mungkin tidak rasi. Tapi sangat suka dengan designnya yang elegan..

ietafakyra said...

weeeewwwwiiitttt! geng lah kita... baru2 ni cekup 3pasang primavera gak...sale dia melampau, pehtu sedap pakai gak kan. cunsss la kak...dah gigit lum belakang dia tu? mana nk tau kot kasut tu "gigit" akak pulak...cabuutttt!!!

mama-syira said...

wah soping lagi. santek kasut tu. dah lama tak pakai kasut high heel. hehee

Baby Lyana said...

wah..dah la cuti pakai high-heel..PRIMAVERA! my peberet brand! semua kasut2ku cap PRIMAVERA!

ezzati said...

canteknye kasut tu akk..sy kalo kena pkai formal..lme dah beli kasut spesies gitu byk2..huhu

Mybabah said...

Salam Tinie. Saya baru beli camera. Jenamanya jeng-jeng-jeng. Nikon 3000. Harga RM2,050. Esok akan ke Pangkor bersama keluarga. Dapatlah tangkap gambar yang cun-cun untuk dimasukkan ke dalam blog. Terutamanya gambar-gambar tentang salah ejaan di papan-papan tanda, banner dll. Saya cuti seminggu. 14 Disember baru balik ofis. Apa-apa yang menarik berlaku di ofis, tekslah saya. Wassalam.

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...nampak elegent....betoi ka eja...ekekekekek

suked8787 said...

Mr Dj Epoi : Uwaaaaaaaa...uwaaaaaaaa...saya pun nk jugak kasut Primavera.....

Diamilikku said...

ish sone duk shoe hunting lama dah kat sini..takdak jugak yangberkenan...tgk promavera kak tin terus berkenan...selama nih kasut semua memang cap primavera jugak...tapi aapa kan daya..nan hado butik itu di loq staq dan perlis...huhuhuhu.....

LoVEaQshA said...

Treingin nk pki jnis pumpshoes nie tp xlehla msti tercabut2 blkg lau pki gak..!~!~

Rmi kata kaki jakun..huhu

TiNiE said...

queen : aha, design primavera kira ok ok la...leh masyuuk aarr

ieta : wah, peminat primavera jugak ya...bes bes

mama-syira : makyong, dok dendiam sat naa..nanti pas selamat leh la pakai high heel balik..heeee

shaf : lagi, peminat primavera..bagus bagus

ezzati : ala, akak ni pun saja jer tingin nak pakai kasut tinggi² skit..kata kurang ketinggian kan..heh

ciksam : amboiiii..nanti leh la pinjam kamera baru u tu..hihihi tahniah tahniah

alimaz : betoi laa..janji bunyi lagu tu sudah..hiks

suked : sabaq..sabaq, nanti kita p beli dua na...

diamilikku : lagi peminat primavera..leh wat team kita nih..

zura : hmmm kalau dah lagu tu, kenala pkai kasut ikut kesesuaian kan, satgi buat dok seksa diri jer sapa soh iyo dak?

aramis2177 said...

uikssss...kasut tuh sangat cun okehhh!!!!aisey...kalau aku laa...jenuh laa ntah brp kali terpeleot gamaknya ....xreti weyh pakai kasut tumit tinggi!

pinkiss said...

mmg da boom!

TiNiE said...

farah : ala farah, aku pakai sat sat jer...

pinkiss : tq tq :)

heart my community