Followers

December 29, 2009

najihah nyaris lemas...adoiiii

sampai jer kat kawasan parking desa waterpark tu, parking adalah memenuh. memikirkan membawa muatan berat (achikmimi) makanya kenala cari jugak parking yg sehampir mungkin dgn pintu masuk. pehtu, terus q beli tiket.

katanya, budak 2.5ft free. ingat kot nak beli tiket for sarah jerla, sekali ukur-ukur aaliyah n najihah pun melepasi ketinggian itu. tapi, aku ngelat gak. aku beli tiket for sarah n aaliyah jer. so, adult satu = RM20, children 2 = RM14 x 2. so, masuklah kami beramai-ramai ke dlm sana.

elok jer aku portkan bbrg segala dan buka baju budak-budak tu, najihah terus jer meluru masuk dlm air. aku ingat kot air tu cetek, sekali aku nmpk dia udah tenggelam timbul. adoiiii aku dah panik sekalian nampak lifeguard sudah terjun dan menarik najihah naik. aiiiyookk kalau en.nahar tau ni habissss. najihah oooii awatla yg kamu ni caih sangat. huhuhuhu...tapi dia rilek jer, sikit tak nangis.



:: this pic taken just after the lifeguard rescued her ::
:: huhuhu ::


:: dedua org ni pun tak sesabo,
seb baik dah pakai sesiap baju mandi just tanggal baju luar jer ::



9 comments:

SYAbAR said...

kat are mana yg dia terjun ni dik... kawasan air ombak tu ka?

ietafakyra said...

heii budok222 ni...mmg sgt teruja bila tgk ayaq! syukur sume selamats...

Queen said...

yela..kadang2 tak terkawal budak2 nie tau..seb baik takde pape..haish....lifesaver tu hensem tak?..wakakkakka

Diamilikku said...

uishh...sib bek ada lifeguard tuh...syukur takdak apa2...
hehehhe...baju mandi masing2 longgar je..baju yang besar atau diorang yang kurus sangat kak tin

[-suziey-] said...

perghh seb bek lifeguard ade n peka..ensem x lifeguard tu..ekekek:p

surialiving said...

fuh... sure panick kan... sib baik takder apa2... selamat...

ezzati said...

wahhh..saspen gila..sibla kan xde pape..

payiet said...

Ko jangan gila gila uolls

mya said...

*sedang mendail nombor encik nahar. tot teet tot teet. hello encik nahar?

heart my community