Followers

December 08, 2009

leka nau dua badik ni....


achu bila malas nak layan dedua org ni, dia sanggup kasi game dia ke budak-budak ni. asal dok dendiam sudah.

8 comments:

:"♥maRjiNah:"♥ said...

najihah tu btl la main..yang bby tu bkn surh action jer ker :-p

hhahahah mcm btl2 lak dia bt ahahhhahaha ..... phm ker!!!

ezzati said...

sme ngan ank buah..kalo bg game senyap..cr plg senang nk bg senyap..hehe..

MaMaQaYPo FaMiLy said...

samalah ngan anak2 mama nih... dapat GAME terus DIAM..tapi yg tak BEST... dorang conquer gam FaceBook... terus mama dorang tak leh BerTenet ....

p/s: cepat2 lah BUKA SEKOLAH.. leh ku bertenet kembali...

Dee said...

alahai..budak2 skrg..leka nau ngan game..

Dj Epoi said...

Nama ponk bebudak!!

pinkiss said...

adeh.. tgk si kecik tu. cam tau je..

payiet said...

koboi betol main game tak pakai baju huahuahua

TiNiE said...

marjinah : janji depa diam sudeh..

ezzati : tul tul kan..

mamaqaypo : kalau dah ramai gitula mama..tinie ni pun puaih tepis laaa

dee : tula dee, kalau tak kasi kita lak takleh wat keje..sesekali kasi jerla..janji aman

dj epoi : kannn

pinkiss : hik hik hik

payiet : kann..janji hepi sudeh

heart my community