Followers

December 02, 2009

Launching of Sasana & Unveiling of Commemorative Panel

kepada sesapa yg belum maklum, tahun ini agak special kepada semua staf bnm kerana tahun ini bank menyambut ulangtahunnya yg ke 50. syabas bnm!

dan bersempena itu juga, banyak aktiviti telah dianjurkan baik untuk staf maupun untuk org ramai. yg seingat aku la, antara aktiviti tersebut yg aku join bersama en.nahar ialah menonton teater musical PGL. peh, kenangan tu mmg bessss banget.

so, dinner bnm tahun ni gak kena la special² juga doorgift nya. yezzaaa mmg special pun. sebuah frame selangor pewter yg ditandatangan khas oleh governor. dan pulak, ada hi-tea preview sasana kijang di mana bilding itu nanti bakal menjadi opis baru aku.

tapi, aku miss acara tersebut since aku di hotel menjalankan tugas kan. makanya aku tak dpt tgk lagi mini pic aku yg dilekat bersama-sama staf bnm yg lain. softcopynya mmg dpt la dept kasi, tapi cam tingin gakla nak tgk pic kenit ku itu secara 'live'. luckily, aku leh spot pic ku itu di gambar-gambar yg diambil oleh JKK. sukaaaaa.....sengihnampakgigi



:: exclusively ::



:: 50 years of central banking ::



:: walaupun kenit, tetaaappp aku gigih cari. heeeee ::



:: ni ha, gambor besar nya ::

9 comments:

fazemy said...

Kemain lebar senyum kak tinie..hehe cunnn..

naja said...

baguih ar tini.. ceria selalu ;)

AMIRZA-KRAF said...

perghhhh... sempoiiii!!! senyumlah.. senyumlah.. ahaiii cik mek molek...

Beautiful Disaster said...

ni mintak kat JKK ker ambil gambar dekat panel tu kak? saya pun nak satu lewwww.

ezzati said...

waaa..comel2..hehe..bestnye..suke sgt ngan zeti idola sy..hehe

mummy_adam said...

senyum menawan :)

Dee said...

cunnya..baju n tudung pun lawa..

SYAbAR said...

nostalgia tu... kena simpan betul2

TiNiE said...

emy : hikhikhik..akak kalau senyum mmg gitu...lebooo

naja : insya-Allah amin...tq

mieza : ah..ah...heeee

BD : tak mintak, tapi sedept dpt jer gambo memasing...

ezzati : yerr rasanya semua rakyat mesia pun suka zeti kan kan..

mummy_adam : menawanla sgt kan..hihhi tq tq

dee : tq dee...

syabar : betul tu kakmin. pasti dan harusss

heart my community