Followers

December 23, 2009

coklat sedap menjilat jari


serius. coklat di atas adalah amat sedap sekali. coklat ini adalah buatan rumah (baca home-made). di buat oleh makcik pada adiktiriboboy. 4 biji ni aku dpt free sempena...errkk sempena...hmmm abaikan, yg pasti jika ada sesiapa yg mahu makan coklat tanpa was was bolehla meroger terus tuan pembuat coklat (pn. rafeah) di talian 016-2200 326.

dan saya sudah pun meng'order' setengah kilo coklat di atas untuk dimamam seisi keluarga.

*dlm setiap coklat spt diatas ada mengandungi sebiji badam yg rangup lagi bersari.


9 comments:

SyaNa said...

nyummyyyy
lepas ni bleh mkn cekelat tanpa was2

Jard The Great said...

sedapnya aku tinguk... rasa nk order jugak.. berapa ek harga die?

payiet said...

sempena hari tua aku la kak, apadaaaaa

Diamilikku said...

wahhh sangat sedap.....
macam nak..tapi leh delivary ke kedah ke kak

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam tini...emmmm nak satu...

Dee said...

jumpa aku bwk eh satu..

Mybabah said...

Apa khabar Tinie? Nanti kirim salam kat abang ye.

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nk satu!!!

TiNiE said...

syana : tul tul tul

jard : tu aku marah ngan anak buah makcik yg bikin ini ceklat tau..takder details, nak taknak ko call sendiri pn rafeah tu boleh? takpun, tggu aku nyr order yg setengah kilo tu dtg brp RM aku kena bayar...

payiet : ooo kekdahnyer..tq tq

diamilikku : nanti kaktinie timbang tara berbaloi tak, kalau ok boleh jer kaktinie pos kan ke kedah sana...

alimaz : yg ceklat dlm pic dah abis..nak tggu order dtg nanti tgk gimana

dee : insya-Allah dee, kalau leh bertahan...

mybabah : saya baik2 ajer..insya-Allah ciksam

sitie : buleeehh!!

heart my community