Followers

March 22, 2010

Lady Driver

Last week ari rabu, en.nahar anto aku direct ke office. memula dia soh aku naik komuter jer. apa barang naik komuter. pasti ramai dowh bertolak-tolak. takmo takmo. ek eh, dia cuti lak tu anto jer laaaaa. ok ok dia anto.

otw lepas anto anak-anak ke neseri, aku pun kasi la dia tips ikut jalan mana yg tak berapa jem. memula kuar ikut sri sentosa, naik jalan templer masuk balik jalan gasing then amik balik federal hiway. dia ikut jerla. sampai la dah lepas midveli satu satria sudah potong kiri. agak tercabar la kot gamaknya terus en.nahar bersuara :

en.nahar : peh, tak padan pompuan bawak laju giler. potong kiri lak tu.

kaktin : takut terlewat masuk opis kot….

en.nahar : wah, siap masuk lorong bas tuuuu….kalau ada polis kat depan kena la tu…

kaktin : *walaupun isteri awak pun buat juga hari-hari* < ------- kata kaktin lam ati. heh

7 comments:

Queen said...

hubby pun selalu seriau bila saya drive nak pergi keje dgn nak balik keje....lagi2 tgh meredah jam...sampai dia kata..

"ewah..bukan main samseng lagi awak...hubby awak ni bukannya 'ayahnda' pun..."...

adeh...kesnya?saya tak bagi orang potong que...dah macam nak bergado2...ekeke

SYAbAR said...

hahaha..... ciluk juga minah nahar ni rupanya... akak kalau masuk lorong bas.. dalam hati seram takut ada abang polis kat depan... mampus!!!

naja said...

sah nahar tak sempat nak kaji cara pemanduan berhemah hang tu tini.. kekekek!

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

biasa kita buat x pa tapi kalo org buat cmtu rasa geram yg amat

salzahari said...

org asyik komen je kalau lady driver.. kalau slow "ni pompuan la ni, terhegeh2.."..kalau laju sgt ke "issh, tak padan dgn pompuan!". hehehe, apa mslh diaorg ni sbnrnya- jeles???

Diamilikku said...

hhahahahaha...sangat lawak....ennahar tu tak tau kak tin drive kete mcm mana gamaknya kot yer..mesti dia ingat wifey dia ayu jelita control cun bawak kete tiap2 hari

TiNiE said...

queen : nasib la kan, dpt wife gangsta paradise..hihii

syabar : lorong tu saya biasa masuk since dia pendek jer...hehehe

naja : nak kaji cemana pun, mmg keta tu 90% di tangan aku jer...

eza : betoiii tu za...

salzahari : kannn...kkdg sentap gakla...heh

diamilikku : tula, mesti dia bajet kaktin drive dgn berhemah tu..hehehe

heart my community