Followers

March 19, 2010

cerita aku di hari ahad pulak

ini cerita wiken bila tah, aku dah lupa. aiyooo lupa publish. so, kasi zasss jerla ek.

bangun pagi kasi setelkan kain baju. kerah PPGs soh lipat kain baju diorg. si sarah pandai, dia kata ngan adik-adik soh lipat baju memasing. kes dia pun malas nak lipat bbnyk. setel baju-baju diorg masuk almari, aku kasi basuh baju lain plak. pehtu kutip semua baju-baju sekolah sarah n aaliyah kasi iron. tingat payiet pesan, kalau takmo letih weekdays iron sesiap baju sekolah weekend. alaaaa ko boleh la, auntie ko buatkan kan kan. hehehehehe.

tengahari lak, aku kasi layan CSI. NY n MIAMI. sesambil tu, en.nahar kasi kakak-kakak tido kat bilik. aku lak layan fatihah kat depan. sementelah fatihah dah tido awal tu, so dia pastilah takmo tido dah. layan movie lak channel AXN. tajuk WIND CHILL.

Wind Chill Pictures, Images and Photos

wind chill Pictures, Images and Photos

agak scary movie la citer ni. dah la pelakon dia takder nama spesifik. ujung-ujung dia letak GIRL n GUY jer. apakah??? tapi okla, since aku leh layan dari awal hingga abis. sapa nak baca SYNOPSIS klik jer link tu. mmg rajin org tu taip almost exactly apa yg terjadi dlm 1hr n 30min film ni.

3 comments:

SPEAKER said...

memula tengok cerita ni dulu..adalah terkejut-kejut sikit..la ni dah selalu tayang kat AXN..dah tak takut langsung..he..he..

payiet said...

auntie aku tokey dobi la kak hahahaha

TiNiE said...

speaker : aku first time layan, tu yg layannnss...

payiet : chisss...

heart my community