Followers

March 01, 2010

dari SINGAPURA ke PADANG BESAR mendarat di AUSTRALIA

peh, tajuk tak boleh blah. mcm bnyk nau laaa tempat aku berjalan. walhal dpt ole-ole jer pun. ok stret to the point. dpt fridge magnet from singapore. azhar kasi. mungkin gak aku mintak. heh, kat fb la tapi. tapi kira dia ingat gakla kat kawan dia ni kan. kihkihkih thanx botak!

P2230067

P2230068

P2230070

:: alang-alang amik pic FM, ternampak lak muka sendiri kat cermin. kasi zasss sekalian ::

ole-ole kedua ni dtgnya dari adiktiriboboybongsu. ekceli dia join beradiktiri yg lain ke perlis sana. dibelinya aku hiasan pensil gedang ni 2 ketul. oleh kerana ia 2 ketul, makanya aku simpan jer. takyah kasi budak-budak. almaklumlah, anak ada 4. budak…mana nak reti share-share benda. tq nikolas!!!

P2240058 :: biasa hiasan kayak gini, gantung la cantik kan? ::

next….wah feel-feel artis lak, ramai peminat kasi souvenir. dpt tpt letak cawan n keychain bugs bunny from aussie. so cuteeeee…mendalah-mendalah tu lah. bukan si pemberi souvenir. hihihihi … ada cerita di sebalik souvenir2 ni. kata si pemberi souvenir, ekceli dia bajet nak kasi FM laaaa…dia ingat mendalah 4 segi tu FM, sekali bila beli dah balik bilik baru pasan, itu mendalah adalah tempat lapik cawan. errrkkk aku pun tak sure function mendalah tu. tapi since benda free org kasi from australia lak tu dan cantik…terima jerla dgn redha dan bersyukur. ada gak org ingat kat kita kanna. tq jocko!!! ok itu jer nak citer untuk entry kali ni. chalow.

P2240062

P2240063

:: aku gumbira segumbira rupa itu bugs bunny ::

3 comments:

Queen said...

waaaah..best2...santek2 semua..saya kalau org kemana2..bila tanya nak apa..laju je skang menjawab FM..snang, dan simple...

odhero said...

sorylah tu je sompek sy beli hehehe... gatung tinggi2 klu boleh hehehehe

TiNiE said...

queen : betul tu. lagipun diorg pun senang nak grab, one stop jer dah leh dpt souvenir utk semorang...

odhero : uisshhh itu pun dah buat kaktin terharu..sob..sob :)

heart my community