Followers

June 17, 2008

rentetan rebat tunai...

baru jap tadi aku teman si azhar aka mr bots p pos opis seksyen 17 menunaikan rebat dia...luckily org tak ramai..hanya a few seconds jer dia dah dpt RM625 ...pergh dan dan rasa cam naik teksi tunai plak...tetiba dapat wit...mmg senang laaa... * cemana la nama somiku tiada lam sistem nih..kesian la kat dia* ...mari kita lihat rupa2 org yg tak sabo nak dpt wit..dan pas dapat wit..mari..mari...

haaaa...bes kan dpt wit...tak, aku nak ice blended starbucks yg large satu jadilaaa....jom..jom...

1 comment:

old_code said...

hurm..mmg menarik kat situ...tp mcm ner nak booking ek

heart my community