Followers

June 13, 2008

hepi besday to me!! 30th (13/6/08)

first of all nak citer perjalanan idup aku bermula dari pagi tadi...urgghhh...kena dera ngan somi ajak p tawakal merempit...haaaaaaa...merempit...smlm dah gi, tapi itu goktok ada emergency operation..pospon la ke pagi ni....so, aku pung...merempitlaaa....


takder arah amik gambo masa dok merempit..ingat nak shoot sekali ngan somi..tp satg kang org kata gilo ko apo budak tuuu...


sampai kat tawakal..paking motor depan restoran haslam...untuk kesekian kalinyer aku bekpes kat restoran haslam tu....lagi roti bawang + milo ais dan tambah satu set roti bakar kaya...heheheh..pehtu kul 9am on da dot terus terjah kinik dr siti kat ting. 3....aiyoooo kul 11am baru dpt masuk...giler...bengong..dan dan rasa nak tuko spital plak..sukati aku jer...tapi tula..sepanjang2 aku dok p cek perut ni..kat pantai...dah 3 anak aku ngan dr nora..tak penah la plak aku dtg..pehtu kena balik pasai doktor on call...paling lambat pun masih make sense la tunggu...dan her assistants all very da frenly one...kinik dr siti ni tahla...tapi aku pasrah jerla...dah aku yg nak sgt mai tawakal nih...

menu bekpesku arini....

dah sampai turn aku nak kena masuk..aku roger la nahar soh join jumpa itu gynae...tapi ayat sentap aku dpt daaa...'motor kena saman ngan dbkl'...huwaaaaa....!!! so aku proceed la masuk jumpa dr siti...dia scan, soaljawab bla..bla..bla..makanyer hasil scan mengatakan anak aku skang dah masuk week 31..pehtu estimated berat dia skang 2.42kg...so dr pesan soh jaga makan gak pasai takmo anak beso sgt...*walaupun aku rasa aku takla heavily makan*....blasah jerla...


gambo scan...

so dah setel segala...merempit la plak balik opis..aku dah malas nak balik umah amik keta...aku soh dia anto aku terus jer ke opis...nanti petang leh dia amik aku plak..yes..yes..tu yg aku suka...

lunch...makan kat rak thai amcorp mall...jenjalan cuci mata sikit...las las kak z, yan n lia kata suh aku pilih sendiri kek apa aku nak..so aku n kak z pun terjah la satu kedai kek kat situ...cari kelainan laa...asik2 secret recipe jer...dah broing..so dpt la seketoi kek di dlm gambo..kelako jer aku rasa kata2 dia..blasah laa...sbb yg nak blasah kek tu..kroni2 kat sini gak...heheheheh


kek ni paling tak tahan sekali...kek direka (oreo kek tau!!) sempena hari bapa siap tie bagai..oleh kerna tiada pilihan lain..makanyer aku up jer laaa....dan kata2 di atas adalah untuk kegunaan dalaman sahaja...don try this at home!!! *tak sesuwei*



Party Time!!!! @HCDC, PJ.....(kedit to Azhar)



kek wif 3 candles...30yrs looorr...
mak yong kegembiraan....
woooo...perut kasi control sikit beb....
alamak...muat ke nih..
yeyyyyy...alhamdulillah, tq sumer org!!!

3 comments:

s&d said...

HAPPY BIRTDAY TO U FREN.....

gadis misteri said...

kek?? nak kek... nak kek.. pas la kat sini sket weiiii :p

TiNiE said...

dah abis pung ryn..nanti lengkali la yer..

heart my community