Followers

June 26, 2008

kusrus EFFECTIVE TIME MGMT

so pasni aku dah leh manage my time effectively..yerla tuuu..ala, sblm2 ni pun ok per dlm menguruskan masa...pen'ngurus'an badan jer blum boleh lagi..tunggu kebabooom dulu yer kwn2...kusrus itu sgt la bes...sbb trainer tu menggunakan pendekatan psychology 'adult learning' pehtu tanpa meja lak tu...ubahla ke sana sini..dgn harapan takmo ngantukss...yg paling aku suka lagi, tak guna pung sgt module yg dia kasi..sikit2 jerr...blaja ikut buku ni kkdg tipuuu jerr...

antara ahli majlis yg aku kenal dan menjadi kawan baek semasa kusrus itu ialah kak pidah, wawa (jps), aimey, kak nora dll laaaa.....


(pics - kedit to ayu, akak amik jer dari folder gegambo sumer ni yue...)

5 comments:

s&d said...

amboi ko semenjak kat ofis baru ni asyik 'kusrus' je ko ni yerk..

TiNiE said...

ala na..nak banak kan..kena la penuhkan kota...ko takmo ker mai sini kusrus gak...sekaligus leh jumpa aku gakss...

tipahvogue said...

ngaper 'kusrus' ek? *moskel*

Ahyue said...

oits... cuwikk gambooo ekk... doplosennn... hahhahah..

TiNiE said...

ahyue - mintak ngan sapa tuh si 2 kupang tu...

mie - suker jer nak tulis kusrus...

heart my community