Followers

June 20, 2008

Lunch @ sweetchat cafe, mid valley

aku n lia berjaya memboloskan diri ke mid veli tadi..sempena nak lunch..dan main dish yg dlm palaotak memasing adalah pulut itam doyan..hehehe.. *this is my third time there* ... best oooo, mmg memenuhi citarasa kpd sesiapa yg tiiiiinggin sangat nak makan doyan dlm kuantiti yg sedikit dan janji puas... *mana leh makan doyan banyak..paaanaaaasss* ... lepas selak2 menu, lia decide nak amik set spaghetti chicken black pepper + bubur pulut itam ada apa tah 2 ketoi lam tu cam kuih onde2 + air ocean blue..aku plak spaghetti chicken black pepper + pulut itam doyan n air mineral jerrk...


pas makan kitorg jenjalan...tgk kiri, tgk kanan..las las terjah jusco...aku beli la baju belasahan for my power puff gals 3 psg pehtu jamu mata plak kat bahagian ladies yg ada henbeg2 nih...terjumpa la plak wallet pink2 karer gittew...as usual la..my favourite brand si kerbo cekelat (braun buffel)... *ni gambo special for mya... yg set atas tu hanya RM299 jer..ada 2 ketoi..yg sebiji tu plak RM269 jerr...ada bran??* hehehehehe...jgn mara aarr....


6 comments:

berto xxx said...

nice blog isnt it?


loansrestructuring

TiNiE said...

tq berto

aramis2177 said...

Tinie....
uwaaaa...hang mmmg tau...saja jaa letak gambaq bubuq itam sama doyan itu......dua2 aku nya faveret tuh...cissssss........
slurppppp...terliuq nih....mujuq tau aku x peknen...kalau x....harus hang aku mintak pos mai sini!!!wakakakakkaa....
uishh....kerbo cekelat tu sgt cun..aku suka gak...kulit dia lembut kan......hhuhuhuhu.......
sakan noo mak budak ni jenjalan......hahahahhahaaa....
jeles - jeles....

TiNiE said...

weiii...hehehe..bes bes..nanti hang balik mai sini...makan laaa hehehe

Kak Piah said...

halo kak tinit!!!
merayau2 melompat2 temasok blog akak..
apa habaq? bila malathop??
dh nmpk baby per??
wahh.. bnyk soklan tuh..
err.. kenai ka sapa saya?? heee...

Mya said...

kak tinit ku, menjwb soalan mu itu... sesungguhnya sy tidak bran utk membeli wallet itu. sekian.. :p

heart my community