Followers

June 19, 2008

from langkawi...


ekceli aku kebuntuan idea nak updet blog nih..tapi lately ni asik updet jer..rasa tak bes plak kalau tak updet..so aku citer jerla..aku dpt 2 botoi air gamat pure dari langkawi...member kat opis ni kasi...sempena aku nak bersalin nanti.. *harap2 aku minum la masa lam pantang sok* ...toche ek YC...


pehtu kan aku nak updet gakla kat sini..smlm aku jatuh tergolek ....huwaaaa....abis luka tapak tangan n lutut aku...ngeri ok!!! tapi sib baik aku sempat berpaut pada side mirror satu keta tu...dan mendarat dgn berhemah sekali..tak jatuh drastic laaa..so mlm tu aku cam saspens gaklaaa....tapi so far..alhamdulillah...sumer ok.... *dahla penah jatuh gak masa p PD aritu..aiyooo menakutkan tau*


4 comments:

s&d said...

ko asal time pregnant jer asyiklah nak jatuh tau.. isy seriau aku.. ingat tak lagi yg ko jatuh terduduk, saiful tertarik kerusi ko? aduh saspen sungguh.. nasiblah ko ni memang kuat...

tapi dah nak jatuh nak wat camne kan?? dah pasni be more careful ok...

TiNiE said...

yerla naa..aku ingat kes tu..tu yg ngeri tuu..takder la kuat mana pung..tapi tula..bukan sengaja maja aku nak menjatuhkan diriku yg boyot ni..ok ok pas ni aku be more xtra careful..tq na

azean said...

sadis ooo jatuh dah ujung2 nih .. sibbaik xder apa2

TiNiE said...

yerla yan..mmg ngeri oo aku pk2 balik..ko kemsalam skypers...

heart my community