Followers

November 12, 2013

Serabut!

O la kaktin O.
bukan 0 [kosong/sifar].
O sejenis huruf bukan nombor.

haisshhh pepagi jer bikin emosi.
ni kisah nk check-in kan flight mak2 dan ayah.
depa nak mai ujung minggu ni.
dah susunatur dah nk tido serba semalam kat semua rumah
anak-anak kat KL ni.
bukan apa, nak jugak jaga hati anak-anak kan.
nanti kang ada yang sentap susah.

depa nak mai sempena konvokesyen zamirul.
adik bongsu yang paling bongsu.
tapi anak mak yang lagi satu.
dah book flight diorg bulan lepas lagi.
tapi, takmo la check in awal-awal.
so pepagi ni check-in kan dan email boarding pass ke pakndak.
nnt dia tolong print.

dah emosi flight datang tak lepas2 nk check in.
rupanya booking number ia start dgn O.
kaktin dok la taip 0. sampai bebila pon tak lepas.
pffttttt.....

tapi now dah lepas so sekian la emosi di pagi hari.
ok. bai.

:: O - O bukan 0 [kosong]. pasghah ::


4 comments:

Mya said...

lalu lagu kosong nyanyian najwa latif pun berkumandang

TiNiE said...

mya
hik hik hik

Rai Ahmad said...

Hahaha aku pun penah weyy jadi lagu ni. Masa nak pi bnm tahun lps laaa. Duk confirm kat rumah xdpt2. Last sua kat kaunter baru buleh. 0 jd O. Bengoms.

TiNiE said...

Rai
Haaa emosi ooo no. Meluat!

heart my community