Followers

November 26, 2013

Alolololo....


semalam najihah datang opis.
sian dia. bosan katanya dok taska.
kekocik dah pandai membosan uolls.
sabar nak sabar. masih panjang perjalanan hidup kau.
jika diizinkan-Nya ;)

makanya, kaktin hangkut la dia mai opis.
gembira bukan main. behave lak tu.
sesambil mulut pot pet pot pet tanya itu ini.
tanya auntie maya lah, uncle payiet lah.
diorg dok opis usang sana nak.
ibu jer dok opis canggih ni haaa...#pitam.

pic atas tu, dia minta post it nak conteng.
lepas tulis tu dia lekat kat kalendar dengan pesanan,
"jangan tanggalkan tau bu"



suwit kan anak ku ini. hiks.


9 comments:

Rai Ahmad said...

Budak2 zaman la ni mmg cepat bosan. Walhal mainan depa lagi canggih dan exciting dari kita dulu.

Kak. Hikhik. Tetiba aku hikhik tau. U no y i hiks????

TiNiE said...

rai
tula pasai. sian la anak aku tu.
hik hik hik. tau mcm tau n mcm tak brp tau..tapi ku anggap tau jerlah. hik hik hik

Lynda @ Speaker @ Rabbit said...

lepas ni kena ajar anak aku main galah panjang..lompat getah zero point dan congkaklah...agak2 ada tak mainan ni dalam ipad, ipod segala...

Mya said...

opis usang kata ko kak. kuang ajaqqqq..
dulu2 pun kau pernah berada di opis usang ini k. so pls?

letak gambar sendiri tapi caption suwit kan anak ku ini. mohon pencerahan.

TiNiE said...

linda
betul. hopefully dgn menan2 begitu mereka tak membosan laaaa

mya
ngahahahaha yerla, pasal aku penah bertapa kat sana duuluuu la skang ia jadi usang.

maksud caption tersebut, ialah monolog uolls. nampak tak airmukaku?? like ooo bahagianya punya anak suwit gitu. cerah?

Rai Ahmad said...

Zero point tu lejen. Kalo buleh terbang lepas yang tahap jengkai atas kepala mmg jadi heroin la hari tu.

TiNiE said...

rai
ahaa masa bahagi2 org nak buat geng, mmg boleh agak la sapa menang. kalau star terbang ada dalam grup tu. kan kan kan

farikh said...

opis usang kata ko kak?! cissss

TiNiE said...

farikh
usang la jugop. kekekeke

heart my community