Followers

November 12, 2013

Breakfast Sedap di Kuala Kedah

kaktin kalau balik kedah, mmg tak tahan perut punya.
apa ada depan mata sebat.
yang takder depan mata kita pi cari lalu ngap ngap.
yang penting nafsu makan terisi dengan klimaks sekali.

balik kali ni potong sikit, bila petang sabtu tu air berenti.
terus takder, titik-titik pon takder.
adeh, nasibla cuaca mcm ala-ala tak panas.
petang jer hujan lebat. sokayyyy kita bertahan jerla yer.
malam tu kaktin saja la roger kkwn sekolah rendah ajak bekpes sama esoknya.
depa pon ok-ok jer.

pagi ahad tu, kaktin belasah nasi lemak bunjut dengan kuih keria.
pastu melepak jerlah.
sampai la un n dik e call ajak breakfast.
masa tu baru dalam kul 930am.

kami berjumpa di gerai gulai ikan temenung sebelah pelantaq naik
ikan berdekatan marina.
ishklaaaa sorga makanan la situ.
nak nak plak ada org tolong serve n bayar!
ahahaha tq dik e. me owe u much :)


nah lauk kita breakfast arini yer anak-anak.
ikan temenung goreng, gulai ikan temenung dan yg terbaeekkk
takder di mana-mana sambal belacan. pergghhhh.

kaktin order teh ais. pon sedapppppp mmmpphh.
giler la kaktin ni kalau bab makan. kikikiki....


nampak macam simple kan.
nasi putih + toyu + laukpauk.
tapi percayalah korang orgasma berganda-ganda.
ada yang komen kat pic ni bila kaktin up kat fb + ig.
breakfast ke lunch ni?

:: kaktin n un. pic dik e takder la plak. haih dpt makan terus lupa ::

kaktin pon tak tau nak jawab gumana.
yang penting terdampar. aarrrghhh....
kat KL takder gini der.
ahahahahaha.


sekonyong-konyong kaktin nampak dik e lintas jalan pi gerai sebelah.
sekali dia bawa balik sepinggan apom lenggang uolls!
fresh. gebu. manih. rangup. segala-gala lah.
heavennya. jom balik kedah lagi jom!


3 comments:

Mya said...

hoihhhhhhhhhh terliyorrrr tengokkkk.
sambal belacan tu!!! grrrr.. nakkkk!

Rai Ahmad said...

Huhu hari tu aku tanya kata xtau port kat mana. Cis.

TiNiE said...

Mya
Sedap yg tak terungkap. Siap cicah ratah ikan goreng tu

Rai
Mmg kaktin taktau harap kkwn ni la bawa p. Hu3

heart my community