Followers

November 21, 2013

Kalau nak positif, biar selamanya positif. Jangan di hujung-hujung toLOL jugak jadinya. Kesian.


ok, kau please make sure nyanyi selow2 na.
dan juga make sure semua yg join pon ada pertalian darah. ahahahaha.
jangan nyanyi kuat2 takut berdosa.
toLOL! [nah amik balik setepek].


dah takder orang nak tego dah kot kau skang ni.
kalau tak, for sure ada org tolong peringat.
suara tu aurat dan hukum ttp hukum.
main-main dengan hukum no. ishk.


dan skang terbukti.
kita semua minum susu lembu.
tapi apa ke bangang sgt kau ni,
tula dulu belajar tak abis, mana fatwa ko cipta ni
yang sapa minum susu lembu boleh declare adikberadik susuan?
#paybacktime!


17 comments:

Junna Hijab said...

sekarang ni sape yg bahaLOL cam lembu tuh..hahahahahahaha

kesiannn..kesiannn..tp lawak la tgk praktis nyanyi dok nganga kemain..mesti xnyanyi selow2 kannn..wakakakaka..

Rai Ahmad said...

Amboiii sedapnya mentoLOL kan oranggg. Budi bahasa mak terlupa nak ajar niii. Dasar minum susu lembu gak kut ni. Hahaha oh lupa mak dia Mahatma Gandhi. Opkos la minum susu lembu.

Masa nak membagi orang memang pandai letak hukum tapi bila sendiri kinja2 nganga2 yang haram pun jadi halal.

Sebenarnya sendiri teringin. Ngaku ja laaa.

TiNiE said...

june/rai
lengkali kalau rasa nak menoLOL bahaLOL waiLOL kan org, tengok kiri kanan dulu. nah, skang patah balik kat diri sendiri. kena bertepek2. pfftttt

Rai Ahmad said...

What goes around comes around

Mya said...

Byk benda yg dia kata kat orang semua dah patah balik kat dia. Haishhh...
Dia lupa kah? Atau buat2 lupa?
Mana pegi kawan2 yg sama galak jadi nasi tambah dulu?
Oh dunia.....

TiNiE said...

rai/mya
yes! pepakat patah balik kena batang hidung kedighi.
kesian ngat aih!

wos said...

omg
terima kasih banyak2 tinieeee
aku pun dah lupa conversation ni..
dah baca ni baru ingat balik.
terima kasih sgt sbb tegur dan ingatkan aku. sekurang2nya aku boleh tarik diri sekarang dari terjebak terus sampai ke hari pertandingan.lagi ramai org dgr kan? pastu org rekod pulak..
hadoi..

terima kasih.
kau mmng baik dari dulu kini selamanya.

aku pun mmng dah 50-50 nak join ke tak.. sbb sekarang busykan.. asyik kena pegi safeguard :)

petitewoman85 said...

hi there,
A/S/L plezzzzz *lariiiiiiiiiiiiiii* :p

TiNiE said...

petitewoman85
tak payah nk lari sgt la. see u at bus-stop #eh ;p

petitewoman85 said...

arghhhhhhhhhhhhhh takut!!!!!!
please please don't buat janjitemu like that. that really scared the shit out of me!
because i also have a husband.

TiNiE said...

petitewoman85
ok ok kalau nk citer pasal husband dalam kain sumer, jom private msg jom kihkihkih

petitewoman85 said...

ok sis. PM me for best price dear. luv you sis. :p

TiNiE said...

petitewoman85
mengong mu ATIE.
eh tersebut nama plak...agagaga

petitewoman85 said...

kuaja ni. petik nama pulak. nak petik nama cc kt email la wei.

Mya said...

apa apaan ini kaktin & atie.
jaga-jaga, ada yang memerhATIE.
lol!

petitewoman85 said...

lol lol lol.
kak mya ni... sejer jew wat owang gewlak. petik2 nama glamer owang plak.
A/S/L plezzzzz :p

TiNiE said...

atie & mya
ahahahahahahahahahahahaha *aci dak gelak ja?

heart my community