Followers

March 10, 2011

Sapa Nak Pakai Kekasut Neh?

:: 3psg kasut baru ::
:: sepsg yg depan tu kasut lama ::


dalam entry ni, kaktin ada beli sipar putih tu kan.
pastu, sblm tu kaktin ada grab juga 2 psg kasut primavera.
pas pastu kan asik pakai sipar tu jer.
kekasut lain melonggok bawah meja.



:: my first shoe from nine west ::

ada sekali tu, kaktin kuar pi makan cepati.
bersipar jerla. sonang nak jalan.
sudahnyer, kena keji ngan en.ghaz.
dia kata kaktin macam nak pi pasar.
moteeppp pi pasar?
tapi, like mak care. janji selesa sudah.


2 comments:

jerry maguire, jr. said...

sy pun pakai yg nine west tu.
nak masuk pintu ofis kena tunduk sket, sebab tinggi sgt.

kak tin tinggi kan? erk. next! silap soklan.

hahaha.. jgn marah! jual kang. hehe

TiNiE said...

haisyiooo look whos talking ;P

heppp jgn marah...hahaha

heart my community