Followers

March 17, 2011

April : Bulan Setiausaha

Boss : so, u nak tgk sapa tahun ni?

S/U : i was thinking to watch siti nurhaliza, tapi the price tu so dam* expensive.

Boss : how much?

S/U : RM400++

Boss : alaaa takper. nah amik duit ni sila uruskan apa yg perlu.

S/U : yeayyyy...tq tq.

P/S - dialog di atas adalah rekaan semata-mata. tiada kaitan dengan yg hidup atau yg mati atau yg masih dan sedang bekerja sebagai setiausaha. cheers :))



8 comments:

Jocko said...

jeles aku,,,
apsal la hari EKSEKUTIF takder?

SPEAKER said...

Alah...nak ikut gak tengok CT...walaupun bukan peminat tegar...

SYAbAR said...

akak pun tgh menanti keputusan ni dik.... janji dpt hadiah byk

Naja said...

kesimpulannye hang p tgk ct la ye tini ?? hehehehee..

SyaNa said...

best nye kak
snap gambar byk2 tau

lovelywa said...

alangkah beshnye klau bos baik hati camtu..PA kerja gomen susah nk dpt tgk live2 camtu..

mya said...

berangan sangat kan...

TiNiE said...

jocko : kalau takder hari eksekutif, ko la apply jadi su plak...

speaker : aku pon bukan peminat tegar dia gak...tapi lelagu dia i like!

syabar : saya pon..huhuhu

naja : pepandai jer hang simpulkan...itu dialog berangan lah

syana : insyaAllah - tu pun kalau yer..heh

lovelywa : bos akak mmg baik, tapi jgn tertipu dengan dialog berangan akak tu...hihihi

mya : mmg sgt-sgt berangan..hahaha

heart my community