Followers

March 18, 2011

Di Saat Aku Mencintaimu...

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….




Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta...



Aku memang terlanjur mencintaimu...neutral

4 comments:

SPEAKER said...

Starbuck memang the best...

atty's said...

sedapnya muffin tu ..nak ckit..

Laxmi said...

aku tingin nak minum caramel frap.. adehhh tak kesempatan walaupun ada drive tru near my place.. mengada kan!

TiNiE said...

speaker : amboi peminat starbucks nampak :)

atty's : alaa dah abis...heeee

laxmi : tu first time aku amik hazelnut choc with cream..dapppp

heart my community