Followers

March 24, 2011

Rango @Cineleisure

nasib kami baik dan tak baik.
masa sampai di kaunter tiket,
cerita rango baru jer bermula.
tapi tak berapa bes tinggal seat depan jer.
belasah jerla.



kelakar ooo citer ni.
kira budak-budak tu boleh stay-put at their seat.
fatihah jer kureng sikit, gamak tak berapa reti kot.
tetengah citer, fatihah lena ngan ibu-ibu sekali lelap. heh.



mengisahkan si rango ni, jadi hero pada pekan yg bernama dirt.
mula tu dia propa² jer, las las dia bebetul jadi hero.
memulangkan sumber air pada pekan tu.

fatihah takot sama itu cicak.
kkdg kaktin tgk pon, cam geli.
dia nyer HD tu, sampai boleh nampak liang pori
karektor² dalam filem tu.
dahla muka memasing cam tehapa jer. hiks.





abis movie, cari lunch pulok.
kali ni bebetul kat mekdi. zasssss.


2 comments:

atty's said...

besh ye citer nie..nanti leh ar tgk .

TiNiE said...

atty's : mula2 mcm membosan tapi disebabkan teknik cgi (kot) yg marbellos dia jadi bes sgt2 :)

heart my community