Followers

March 14, 2011

BlackBerry Pearl 8220 Flip




:: muka depan ::


asal usul bb neh cenggini.
at the first place, beli for en.nahar.
sehari jer dia pakai, pastu dia cari balik nokia e71 dia.
seb baik tak let go lagi nokia tu. kalau tak harus dia naik hantoo.

yang boleh beli bb ni pun, pasal dia murah.
yerla, janji dia bb kot kan.
tapi, en.nahar bukan dan nak layan sgt online² tu sumer.

last-last kaktin jugak bolot.
memula nak get used to it tu mcm agak complicated.
tapi, memandangkan ramai jer kkwn pakai makanya benda susah jadi mudah.
tanya dia ni sikit, dia nu sikit lelama reti la jugak sikit-sikit.
yg tak reti-reti ialah, kaktin tak tau nak request bbm org. heh.



:: muka dalam ::

masa kaktin beli ni rega dia RM680.
skang ni tak taulah. dah lagi murah kot.

bb ni kaktin pakai bis dia jer.
more to check mails, fb notifications and sikit² bbm n YM.
best jugakla.



:: masih mengekalkan iPhone as my 'prime' phonerazz ::



8 comments:

mya said...

byk tul hp ko kak..
aku saspek.. eh respek :p

atty's said...

banyak nya hp..nak satu..hihihihihi

Queen said...

ehhh..680 je?..murah benar

TiNiE said...

mya : alaaa henpon murahan, bolehlaa..hiks

kakty : buleh buleh..heh

queen : yezzaa murah murah

Diamilikku said...

kawan opis sone pakai yg nih jugak..dapat RM400+ ja kak...masa tak kuaq market lagi..la nih harga dah up sket kan....kak nanti kita BBM naaaa

jerry maguire, jr. said...

kak tin kayo.. kak tin kayo.. kak tin kayo.. (ulng beberapa kali).

TiNiE said...

sone : wah, murah...ok done!

enchek : amin..amin..amin alhamdulillah heh

Baby Lyana said...

meh ku ajar camne nak rqst BBM..cepatttttt

heart my community