Followers

May 24, 2012

Yeahooo Dapat Benda Free Memang Seronok

alkisah. ada seorang officer di opis kaktin sudah kena pegi kos oversea sana.
knowing me yg tak suka nak susahkan org pesan-pesan bagai just let it be jerlah.
nak nak plak org tu pegi atas urusan rasmi kan.

dia pegi lama. almost 2 minggu.
pegi sesorang lak tu membosan jerla kot kat sana.
takder teman/kawan.
tapi tau, dia ni jenis survivor jugak.
budak bujang. apa jer pon nak pikio.

sesekali ada la ber whats app dgn beliau.
dia offer nak belikan tiset.
kalau nak lah. dia nak belikan.
kaktin kata, kalau ada yg best n kena dgn financial dia
boleh jerlah. katapon tak kasi modal sama beliau.
modal aleyo jer ooiii mana laku. kah!
merisau gakla kot dia ter over budget ke hapa.
ala dah alang-alang pi, beli jerla yer dok.
makanya, kaktin dapat jua sehelai tiset swiss. yes.

selain tiset, kaktin jua dihulurkan dengan 1 FM from Holland,
2 FMs from Switzerland dan sepasang clog yg chomels.
kena kata chomels, giler kau org dah bagi tak puji.
tapi mmg chechomel pon.
mmg suka bebeno laaa.
tq adikku!
(dan dan ngaku adik. keh).
nama terpaksa dirahsiakan atas faktor keselamatan. walaupoonn.




:: ehem. lawanya. ::




:: kincir angin holland ::



:: FMs dan sepasang clog ::


5 comments:

lovelywa said...

takpe ke kak baju ada tanda salib tuh??

Mya said...

best best..

farikh said...

kalau camtu kibod pon tak leh guna ada tanda salib, kene campak buang la camni #manakala

Lady RaRa said...

keta chevrolet pun tak payah beli la kalau camtu. kalau ada sanak sedara pakai, sila tarbiyah dulu kemudian baling batu bagi kemek. moga mereka tak pakai lagi dan insaf.



bila nak menulis jangan guna huruf T kecik pasal sebijik salib. ganti huruf T dengan Y.

nahartini jadi naharyini
tiba-tiba jadi yiba-yiba

yiba yiba andereeee!! hahaha


tapi kan kak tin, aku tak nampak pun tu macam salib. sebab salib tiang dia tinggi dan palang dia ke atas sikit. ni nampak macam simbol tambah ja (+)

makanya jangan belajar matematik juga!

TiNiE said...

lovelywa
itu bukan tanda salib dik,
kalau salib, mmg takkan beli lah.

mya
pastilah best. benda free n ingatan org dekat kita tu. chewaahhh

farikh
kibod, kalkulator, henpon blablabla dsb

lady rara
tula. logik logik.
lagipon, yg belikan tiset ni pon bukan sebarang org. budak bijak pandai jua.

heart my community