Followers

May 28, 2012

Kalau dah Benci, Jangan Tengok

lately ni asik came across status di fb/post di twitter pasal masterchef celebrity.
frankly speaking, tak rasa plak nak tengok.
n mmg tak sempat nengok tv pon.
melainkan mmg memperuntukkan diri sendiri 2hrs for movie
dekat HBO ker FOX ker or MAX.
itupon nasib-nasib kalau ada movie yang boleh layan, layan.

ramai yg emosi dengan azwan ali.
yang menyampah, meluat bagai.
apa yang dia dah bikin sampai ramai yang emosi dengan dia.
rasanya ke annoying an dia dah lama kot.

macam tu jugak kes dang suria masa on air yg lepas.
mmg mcm-mcm status yg kaktin baca pasal kelaseran dang suria nih.
tapi sampai ke sudah tak penah nyer tengok or tertengok on air.
so takleh nak komen.

so macam mana?
nak tengok pastu nak mengumpat/mengata?
or nak tengok tapi dendiam sudah.
or tak payah tgk n let it be jer.
so, mana satu kita nak pilih.
the choice is yours :)

5 comments:

Baby Lyana said...

hahha..aku tgk je..part azwan ali....kata dalam hati sudah..memang tahu pun dia gitu....yg penting, aku nak tgk retis2 lain beraksi...dia tu, anggap je la bagai pemangkin utk rancangan u hot meletops....udahhh.... takde la aku nak berup status kutuk itu ini.....sudahnya, org tu dpt pahala lebih..dosa mengumpat mengata dia, camner nak minta ampun dan maaf pada tuan empunya diri?

TiNiE said...

shaf
yeap, setuju! kalau dah nak tgk tu kan hadam jerla eh.

jerry maguire, jr. said...

hold on - wats the connection between Masterchef and dat creature?

tak fhm.

dun tell me he's the host.

TiNiE said...

enche'
i oso not very sure.
cuma dok tgk kkwn fb post status pasai objek tu dgn masterchef.

Baby Lyana said...

heheh kengkawan..dia antara 16 celebrati yg masuk itu pertandingan disampi Mejar(dr) Faiz, juliza adlizan, farouk hussien, angah, serina redzuwan and few others la..

heart my community