Followers

May 30, 2012

LadyRaRa : Kakak Kawasan Melawat Kawasan


:: teknik diva posing dalam gambaq. keh ::

alkisah, smlm kaktin bercuti.
bercuti sempena en.nahar cuti.
makanya on monday ter apply, bos ter approve lalu ter cuti.

nak dijadikan cerita, mmg tau pon ini minah nak mai KL.
kemain, by flite uolls.
dia ada dating dengan temen-temen lama beliau.
tapi, elok jer dia sampai kl sentral,
kaktin kidnapped dia dulu bawak pi opis.

ini mmg plan ad-hoc punya.
takdak plan A ka plan B ka.
zasss zisss zussss gitu.
even mayahsopiah pon tak tau.
elok noon sampai kami lunch terus.
satu jam lepak pot pet pot pet.

karakter dia for me sama ja dalam blog/fb dgn kat luaq.
sembang macam kan kenai lama.
chemistry org kedah mmg centu kot no.
kan kezen kan. kezen la sangatttt.....

 

3 comments:

Lady RaRa said...

kezennnnn...

tajuk besaq gigih. apa ni kak tin, lenkali katalah aku macam nora danishhh...

kak maya mai mai teruih - kurang ajaq hang rye kahkah. i like.

Mya said...

baik punya hang dajai aku kat BBM kata kat kl sentral lagi kan...

TiNiE said...

LadyRaRa
ya ya ada gakla imbas-imbas nora danish. kataku menyedapkan hati

mya
kah!

heart my community