Followers

May 10, 2012

Hidup Lebih Mudah dengan iLoader :)

kaktin yakin, almost everyone in this world ada henpon.
tak kiralah, org tua muda kaya tak berapa kaya semua pon
sudah menjadikan henpon sebagai keperluan.

ok stret to the point, nak citer pasal apps neh.
yeap, sebut apps of kos apps for smartfon.
alaaa tipu la korang sapa yg ada blog, suka baca blog
takdak smartfon.
tak kirala iOS ka, android ka, BIS ka apa apa ka.
ada kan..kan kan.

ok, iLoader ialah sejenis apps yg membolehkan kita
mengupload pic dari henpon kita secara pukal.
macam kaktin sebelum ni, kalau nak upload pic
jenuhla tunggu satu...satu upload ke social network FB la ofkos.

aha kalau untuk henpon iPhone, contohnya.
ada 2 version of iLoader.
satu iLoader Lite dan satu lagi iLoader 2.
iLoader Lite limit 3 pics per upload.
iLoader 2 takdak limit.
yg iLoader 2 tu ofkos bukan free, tapi kalau
iPhone korang jailbreak, sap sap soi zassss.
korang paham amik la eh. kehkehkeh.



 

 :: iLoader2 ::




:: amik upload photos owh, boleh upload video jugak ::
:: eh view photos, update status n watch videos pon boleh. heh ::




:: select photo tick..tick pastu terus upload. zassss ::

selamat mengupload :)


2 comments:

Naja Naja said...

tak tercapai akalku.. aku masih uplod pic naik blog or FB menggunakan pesen lama. nama lg iPhone tiada dalam genggaman.. kakaka

TiNiE said...

naja
yg penting mesej gambaq dpt kat kawan-kawan sudah. medium apa kita guna doesn't a big deal. chill ;)

heart my community