Followers

February 27, 2013

KakRos Pregnant!

alhamdulillah.
kakak sulung aku kakros peknen.
tetiba jer. eh, ada plak tetiba.
hehehe yerla, tetiba jer dia bgtau dia terpeknen.
eh, ada plak ter. yer yer peknen peknenlah.
yang best nya katanya, time peknen kali ni asal
nak makan jer bihun goreng.
asal nak makan jer bihun goreng.
bihun goreng mmg sedap pon.
my all time favourite tu.
jangan kan pembawakan budak, aku pon
asal nak makan jer bihun goreng.
asal order jer bihun goreng.
errkkk....adakah?????



:: bihun goreng yg ditapau oleh en.nahar. daapppp aarrghh ::


10 comments:

Ain Ahmad said...

Aku time pregnant kat apan asik laksa. Tume mayam asik bihun sup.

Tahniah kak ros.

TiNiE said...

ain ahmad
kaktin time peknen 4-4 depa tu takdak suka satu makanan melampau, semua aku bedal....

kakros kata : tq tq :)

Mya said...

aku time pregnant gila makan sushi!

TiNiE said...

mya
haaa gila jugak. eh gila makan sushi gak...hehehe

Naja Naja said...

aku time rasit.. gila minum jus buah. kalo order sekali 5 gelas mcm2 jus.. kat rumaisa ayaq nyioq.. kalo makan bedal jer apa2...

Naja Naja said...

eh tahniah kak ros

atty's said...

kty lak kalo pregnant suka mkn laksa..

tp mihun goreng mmg suka ari2 lagi bfast..diet konon katanya makan mihun..hihihi

TiNiE said...

naja
sedapnya jus n ayaq nyioq pon sedap...

atty's
laksa? sedap gak tu. aah mihun ni mmg ramai suka la kan.

Ain Ahmad said...

Laksa mak lang dengan ayaq jus nenas haha rojak buah rm10 omg mana nak cari murah sebegitu dan pekat isi ikan fresh kolaaaaaa

TiNiE said...

ain ahmad
laksa makndak/pakndak.
yezzaaa murah murah amat [amat bukan suami mu] #eh

heart my community