Followers

February 27, 2013

These I PROMISE You ;p

musim-musim pilihanraya ni, [even belum announce exact date for PRU13],
perkataan janji, promise, offer bla..bla..bla... akan kedengaran dimana-mana.
kira boleh jadi word of the day lah punya nak raih undi for respective party.
toksah dok promise sgt laaa.
kalau berani, ikhlas, telus dan jujur buat jerla terus.
tak payah nak pompang lelebih.

takat promise-promise sesapa pon boleh. modal aleyo.
ujung-ujung berselindung di balik kegelapan dan janji-janji manis.
sampai masa dissapeared-gone-meninggal-ke longkang.
katapon hidup dalam bayang-bayang.
PATHETIC!

5 comments:

Ain Ahmad said...
This comment has been removed by the author.
Ain Ahmad said...

Terdelete plk. Ku ulang lagi.

Patutnya tajuk pangako sayo. Sebab mungkin dia secantik kristine hermosa.


Ceh tak sama plak ayat aku terdelete tadi.

TiNiE said...

aih ahmad
cantik kan kristine hermosa aka si yna dalam pangakooo sayoooo...

Mya said...

setakat promises promises di bibir tanpa berani menunjukkan siapa yang sebenar, rentikan laaa..

selepas berakhirnya segala kontroversi, promises promises pun hilang di kepekatan malam, dan hancur bagai noda dan dosa di keheningan siang.

kau undi siapa kak?

Ernie Zuraida said...

i love you kak.... :) #OKBAI

heart my community