Followers

February 21, 2013

Saket Pulak Hati Kita Neh!

uit lazada.com.my, mana janji-janjimu.
memula katanya 3hari bekerja, pastu 6hari bekerja now dah jadi 12hari bekerja.
ohmai! me can't tahan enimore.
kalau dah takder stok tu, takyah la tulis 'in stock' dekat item yg kau nak jual.
customer, kalau dah bayar bendalah tu pastilah nak cepat.
pastu sesenang plak berjanji dalam telefon, 'kalau puan nak cancel order pun boleh,
kami akan refund duit puan dalam masa seminggu'.

halahai. skang dah dalam dilema.
kot yer ko nak refund dalam masa seminggu buatnya tak?
takper, dia janji nak call balik on 25hb.
me still proceed. benda tu pon takderlah urgent sangat nak pakai.
kita wait n see jerlah.

membencikan!

4 comments:

Naja Naja said...

lazada ka zalora ka... memang suka tabur janji2 manis gamaknya. ni takat komen2 yang aku dok baca la hasil kekecewaan mereka berurusan dengan mereka2 di atas.

hang beli apa tini ?

TiNiE said...

naja
aku beli power bank.
promot bersungguh kat fb.
sudahnya ujung2 takdak stok. dem!

iEtaFAkyR@ said...

lorrrr saipa jd gutu. patut depan jgn suh byq dulu, check confirm der stock baru ngam!

TiNiE said...

ieta
kita ingat, boleh la dapat dan dan...pffttt

heart my community