Followers

February 25, 2013

Gotcha!

ishklaaa pepenat balik rumah nak layan game,
tangan gatai pi klik blog sendiri ni ha.
yer blog kaktin ni la. pastu mata tertancap di cboxku.
aik ada badak air 2 ketul drop msg.
walaupon one of da username is bukan badak,
tapi kuyakin ia badak. heh.

dah ada blog kan, kenala pantau.
tipu la kalau kau kata kau tak sempat belek blog kaulah,
bz lah, bla..bla..bla.
pedulilah apa org nak kata as long as kita tau kita tak buat salah.
tapi boifren i yg paghanoid tu....mati-mati suruh i pindah.
eh, tersasul ke skrip istanbul plak. aiyaarrkk.

haaa tipulah kalau kau dah ada blog, tapi ko tak jengah langsung kan.
inikan pulak yang penah ada blog, pastu tutup/private tetiba bukak pasal nak
membantai org #eh. heh.




takpa takpa. bagi can la.
nasib kaktin arini ada rasa gumbira extravaganza.
lagipon, kaktin tak pehe sgt apa yg cuba mengkeme2 tu sampaikan.
demi memberitahu korang yg kaktin happy, nah pic kaktin bersama
bunga untuk scandalicious ku yg paling kusayang.
happy birthday darling :)


#okbai.


3 comments:

Mya said...

hebattt nooo badak zaman IT ni.
pandai guna pc, pandai pulak meninggalkan komen.
tapi sayangggggggggggg (suara sengau salem) tak tauu ke kita boleh detect IP uolls.
yang dekat cheras tu macam ku boleh agak je siapa.
tapi tak baik tuduh khennn.
semoga badak2 ini insaf dan kembali ke pangkal jalan. aminnn..

Ain Ahmad said...

Mencoba pelbagai cara nak membantai tp stupid. Sape tuuuu duk cheras tuuuuu??? Banyak masa terluang nampakkkkk hiewhiewhiew

Ernie Zuraida said...

:) #OKBAI

heart my community